Vești bune și rele pentru Gemeni, Taur, Berbec, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Noi previziuni
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 25 sep 2022, 16:11
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Te bucuri de prezența prietenilor apropiați. Iar aceștia vor profita de faptul că ești atent la problemele lor și că vrei să îi ajuți. 

Taur

Mâine s-ar putea să ai o zi destul de aglomerată la serviciu. 

Gemeni

Insiști prea mult asupra unor subiecte, mai ales dacă au legătura și cu familia. Ți se va atrage atenția că exagerezi, dar nu vei fi de acord. 

Rac

Liniștea familiei nu poate fi comparată cu nimic în lume. De aceea, vei încerca să le faci tuturor celor dragi pe plac. 

Leu

Te trezești discutând despre tot felul de subiecte. Pur și simplu preferi să te ții ocupat, decât să te gândești la unele probleme. 

Fecioară

Întoarcerea lui Mercur retrograd în semnul tău înlesnește confruntarea ta cu unele subiecte total nedorite, dar necesare. 

Balanță

Fii mai atent la ce visezi! Nu este cazul să împărtășești cu toți. Trebuie doar să fii mai obiectiv referitor la activitățile ultimelor zile. 

Scorpion

Prietenii îți dau planurile peste cap, dar astăzi ești mult mai tolerant. Și nu doar față de ei, ci față de toți oamenii din jur. 

Săgetător

Te zbați prea mult atunci când trebuie să iei o decizie. Chiar și una mică. Deci recomandabil ar fi să nu te ocupi tu de cumpărături. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să te plimbi, să mergi în vizită sau să primești oaspeți. Ai nevoie de cât mai multe interacțiuni. 

Vărsător

Te vei simți bine dacă vei include în programul zilei atât chestiunile gospodărești, cât și momente de relaxare și distracție. 

Pești

Partenerul este cel cu inițiativa, tu ești cel cu înfăptuirea. Faceți o echipă extraordinară și acest fapt va fi apreciat de către apropiați. 

 

 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?