Data publicării:

Vești bune și rele pentru Berbec, Taur, Leu, Gemeni, Rac, Fecioară, Balanță. Vărsătorul, ajutat de un șef

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Avem o conjuncție între Soare și Mercur în semnul Scorpionului. Luna se „rupe” de conjuncția cu Uranus, deci vom scăpa și de efectele Eclipsei, a transmis astrologul Daniela Simulescu, care a revenit cu noi previziuni pentru zodii.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să nu crezi orice informație. Ci să verifici de fiecare dată dacă este reală. 

Taur

Partenerul vrea atenția ta și va reuși să te deturneze de la proiectele zilei. Orice negociere va fi destul de dură. 

Gemeni

Fă tot posibilul să nu te lipești de unele bârfe de la locul de muncă! Adică să nu crezi tot ceea ce auzi până nu ai o probă. 

Rac

Copiii îți vor reproșa că ești prea narcisist. Dacă nu ai copii, cu siguranță vei simți nevoia să primești mai multă atenție ca de obicei. 

Leu

Discuțiile cu o rudă te vor indispune serios pentru că vei simți că nu te poți exprima așa cum trebuie. Oferă-ți timp!

Fecioară

Mintea ta merge de minune. Vei avea și cuvintele potrivite de fiecare dată. Trebuie să ai grijă la tendința de a fi ironic. 

Balanță

Discuțiile cu alții despre investițiile pe care vrei să le faci te vor ajuta să găsești cea mai bună ofertă. Este o zi bună pentru interviuri. 

Scorpion

Astăzi trebuie să îți spui punctul de vedere indiferent de ce este în jurul tău. Dacă nu, vei acumula destulă furie. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să îți urmezi intuiția mai ales când este vorba de treburile inimii. Partea rațională nu te ajută. 

Capricorn

Prietenii sunt foarte focusați în ceea ce privește un plan și s-ar putea să te implice și pe tine. Dar nu uita că doar de tine depinde implicarea ta!

Vărsător

Discuția cu un superior te va ajuta enorm. Dar ai nevoie de curaj. Dacă te dezici de temerile tale, de multe ori nejustificate, vei avea de câștigat. 

Pești

Orice faci, trebuie să fii atent la lecțiile pe care le poți învăța. Încearcă să nu lași ziua aceasta să fie superficială. 

 

 

 

Citește și...

Marte retrograd în Gemeni până în 2023! Relațiile se schimbă. La ce să fim atenți în perioada următoare

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în Gemeni.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel