Veste proastă pentru Ioan Neculaie. Decizia Curţii de Apel Braşov
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Omul de afaceri Ioan Neculaie rămâne în arest preventiv, după ce magistraţii Curţii de Apel Braşov au respins marţi contestaţia inculpatului Ioan Neculaie care a cerut schimbarea arestului preventiv cu arest la domiciliu, dar şi contestaţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov care a cerut prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv pentru omul de afaceri. 

'Magistraţii au respins marţi atât contestaţia depusă de inculpat, cât şi pe cea a Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov', a precizat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Braşov, judecătorul Răzvan Dicu.

'Ioan Neculaie a cerut săptămâna trecută înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu. În acelaşi timp, şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov a cerut prelungirea cu încă 30 de zile a măsurii arestului preventiv. Tribunalul Braşov, acolo unde se află dosarul inculpatului, a hotărât săptămâna trecută ca Ioan Neculaie să mai rămână în arest preventiv încă 10 zile începând din 9 martie, respingând cererea acestuia prin care cerea arest la domiciliu, cât şi cererea Parchetului care a cerut prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv. Atât Ioan Neculaie, cât şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov au făcut contestaţie la decizia Tribunalului Braşov, iar Curtea de Apel a respins marţi cele două contestaţii. Este posibil ca din nou Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov să vină cu o nouă propunere de prelungire a arestului preventiv, aşa cum au cerut iniţial, cu 30 de zile. Vom vedea', a precizat marţi pentru sursa citată Vladimir Ciolacu, unul dintre avocaţii omului de afaceri.

Ioan Neculaie a fost însoţit la Curtea de Apel de avocaţii săi, dar nu a făcut declaraţii nici la sosire şi nici la părăsirea instanţei.

Neculaie, 59 de ani, este acuzat de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare şi spălare de bani. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel