Verdictul CNCD, după ce Buhnici a zis că merge la mare să vadă piele, dar şi după comentariile despre minore
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: facebook/george buhnici
Foto: facebook/george buhnici
Cristian Jura, secretar de stat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, ce  amendă a primit vloggerul pentru declarațiile despre celulită, vergeturi și minore.

George Buhnici a scandalizat o țară întreagă cu declarațiile pe care le-a făcut într-un interviu televizat, în timp ce se afla la un festival de muzică.

"Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat Buhnici la Antena Stars.

Acesta a mers mai departe şi a spus că soţia sa arată ca o minoră. 

„Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

Ulterior, vloggerul a revenit cu un clip pe YouTube în care își cere scuze pentru declarațiile făcute. În urma afirmațiilor descriminatoare la adresa femeilor, vloggerul  a fost audiat de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

La primele audieri la care a fost convocat la CNCD, în iulie, George Buhnici nu s-a prezentat, avocata sa cerând un nou termen pe motivul că „a suferit consecințe grave” după declarații. Pe data de 24 august, vloggerul s-a prezentat la CNCD. În urma audierilor, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a luat și o decizie finală.

CITEŞTE VERDICTUL PE SPECTACOLA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel