Venus, nou tranzit. HOROSCOP Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Scorpion, Vărsător, Pești. Perioadă bună pentru o ZODIE
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 07 oct, 07:06
WhatsApp
Horoscop / Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, vine cu noi previziuni pentru zodii la DCNewsTV.

Joi, 7 octombrie, Venus intră în semnul Săgetătorului, unde va sta până pe 6 noiembrie.

Ca de obicei, o nouă emisiune cu previziuni pentru zodii va fi difuzată joi, de la ora 9:00. Emisiunea va fi disponibilă pe DC NEWS, DC NEWS TV şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri. Rămâneţi alături de noi!

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt:

Berbec

G Ad:

Noul tranzit al lui Venus te va face mult mai optimist și încrezător în forțele tale. Vei insista ca totul să fie făcut corect, mai ales la serviciu.

Taur

Cu siguranță îți va plăcea tranzitul lui Venus prin Săgetător. Îți poate aduce resurse din alte activități sau ajutor de la cei dragi.

Gemeni

Vei vedea partenerul cu alți ochi, unii mai afectuoși și romantici. De asemenea, acesta va fi mult mai deschis față de propunerile tale.

Rac

Vei face tot posibilul să ai o atmosferă liniștită la serviciu. Vei respinge orice tentativă de conflict. Colegii te vor aprecia pentru asta.

Leu

Venus va tranzita zona iubirii și a creativității. Deci poți începe să cauți acele activități care să îți umple sufletul de veselie.

Fecioară

Relațiile cu membrii familiei se pot îmbunătăți. Venus te va încuraja să îți decorezi căminul astfel încât să te simți foarte bine acasă.

Balanță

Începe o perioadă foarte prielnică pentru relațiile cu frații, rudele apropiate sau schimburi de idei cu persoane pe care le admiri.

Scorpion

Aștepți de ceva timp acest tranzit al lui Venus. Vrei să vezi dacă toate eforturile tale de până acum se observă și în buzunare sau conturi.

Săgetător

Venus încurajează schimbarea sau îmbunătățirea înfățișării. De asemenea, vei observa că vei fi mult mai romantic și bând.

Capricorn

Vei dori să stai departe de ochii lumii. Singurătatea îți va aduce multe revelații. Începe o perioadă bună pentru rezolvarea traumelor.

Vărsător

Te vei preocupa destul de mult de evenimentele din viața prietenilor, dar și despre cum ești perceput de către apropiați și străini.

Pești

Venus îți poate aduce recunoaștere, validarea eforturilor la serviciu, dar și mai multă vizibilitate. Relațiile cu șefii vor fi mai bune.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro