VENUS în Săgetător, în perioada 7 octombrie - 6 noiembrie 2021, între adevărul CRUNT și SPERANȚĂ. Micul și marele benefic, împreună!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Pixabay/ Ce aduce Venus în Săgetător
foto Pixabay/ Ce aduce Venus în Săgetător
Venus în Săgetător, din perioada 7 octombrie - 6 noiembrie 2021, vine cu ținte, cu obiective, dar și cu adevăruri crunte și speranță. 

Venus a intrat astăzi, 7 octombrie 2021, în semnul zodiei Săgetător. Tranzitul în acest semn zodiacal va dura până-n 6 noiembrie. Până acum, Venus a fost în Scorpion, unde, conform astrologului, nu prea îi place. Trecerea în Săgetător vine cu obiective, cu ținte, Venus în Săgetător privește înainte.

”Aveam nevoie Venus în Săgetător”

”Când vorbim despre Venus, vorbim despre feminitate, relații, parteneriate, frumos, estetic, simetric, dar și despre bani” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. Astfel, Venus în Săgetător ne face ”mai aventurieri, mai petrecăreți, cochetăm, îndrăznim, avem tot felul de provocări relaționale, ne provocăm unii pe alții, ne înțepăm”. Însă, dincolo de aceste aspecte pe care Venus în Săgetător le aduce din plin, astrologul Daniela Simulescu atrage atenția că ”în vremurile în care trăim, noi aveam nevoie Venus în Săgetător”, Venus fiind considerat ”micul benefic”, Săgetătorul fiind guvernat de ”marele benefic”, adică Jupiter. Deși acest aspect se întâmplă cam o dată pe an, acum, cu atât mai mult, pare că vine ”măcar cu un strop de speranță, de încredere, de credință interioară”. 

Venus în Săgetător, între realitatea crudă și speranță

”Mai ales în perioada 11-17, 18 octombrie, când Saturn și Jupiter își opresc retrogradarea în semnul Vărsătorului și vom vedea realitatea crudă- o să vedeți în săptămâna respectivă că nu o să mai vrem să ne uităm la știri- ne arată adevărul, iar Venus în Săgetător iubește adevărul, ce este moral, etic, legal, dar ne dă și încredere, ne ajută să sperăm, să avem o licărire interioară, încredere în forțele proprii. Cu Venus în Săgetător, trebuie să ne aducem aminte în ce credem, ce iubim cel mai mult în viața noastră” a punctat Daniela Simulescu. 

Vezi și: Data nașterii, amprentă asupra întregii vieți. Numerolog: ”Absolut unică”. Ce reprezintă cifra destinului 1 și luna în care te-ai născut

În perioada în care Venus e în Săgetător, e și Marte în Balanță și există riscul de a ne lovi de momente în care unul crede ceva, altul altceva, iar astfel se va ajunge ușor, pe aceste aspecte, la momente extreme, fiecare văzându-și propria opinie ca fiind corectă. ”Vor apărea momente în care suntem dezbinați și nu putem privi mai departe” a explicat Daniela Simulescu. 

Venus în Săgetător 7 octombrie - 6 noiembrie 2021. Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel