Venus în Săgetător 2021. Oportunitate excelentă pentru anumite ZODII
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 07 oct, 11:12
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Pe 7 octombrie, Venus intră în semnul Săgetătorului. Despre acest tranzit, Daniela Simulescu, astrolog, a realizat o emisiune specială la DCNewsTV.

Joi, 7 octombrie, Venus intră în semnul Săgetătorului, unde va sta până pe 6 noiembrie. Tranzitul lui Venus prin Săgetător reprezintă o oportunitate excelentă pentru anumite zodii, în plan profesional, financiar sau sentimental.

Aflați de la Daniela Simulescu ce presupune acest tranzit în cadrul emisiunii de la ora 13.00, ce va fi difuzată pe DC NEWS, DC NEWS TV şi pe paginile de Facebook şi YouTube ale celor două site-uri. Rămâneţi alături de noi!

Astrograma României, final de 2021. Negocieri, schimbări, trădări, pierderi

În România, în lunile următoare, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții, susține astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele patru luni din an. 

G Ad:

„Ultimele patru luni ale anului 2021 încep cu Mercur în Balanță și se vor termina cu Venus retrogradă în Capricorn. Ceea ce înseamnă că, în România, se vor duce multe negocieri și se vor efectua schimbări în parteneriatele dintre instituții. Ca să nu mai vorbim de faptul că Luna progresată din Leu va face conjuncție cu Saturn, aspect responsabil pentru o stare de dezamăgire”, a precizat Daniela Simulescu.

„La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro