Vedetă de la "Ferma", poveste dramatică: Am primit un telefon de la sora mea că o să moară... M-am simțit vinovată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Ferma. Orășeni vs. Săteni
Sursa foto: Ferma. Orășeni vs. Săteni
O vedetă de la emisiunea "Ferma. Orășeni vs. Săteni" a povestit momentele grele prin care a trecut. Nimeni nu a știut până acum

"Când ai un tată care bea foarte mult e foarte greu. A fost dificil pentru mine să-i văd pe părinții mei că se certau, nu se înțelegeau bine. Câteodată se băteau. Eu am mers să lucrez la o vârstă foaret fragedă pentru că am vrut să o ajut pe mama  Și așa s-a și întâmplat. La 25 de ani i-am cumpărat mamei casă. S-a despărțit de tata după 37 de ani și el a rămas în casa în care ne-am născut. A încercat cinci ani să-mi ceară iertare și să mă sune, dar n-am răspuns niciodată.

După cinci ani, am primit un telefon de la sora mea că a venit Salvarea la el, că nu poate fi salvat și că o să moară. M-am simțit foarte vinovată. Doi ani mi-a fost foarte greu să fiu om pe Pământ. M-a afectat foarte mult. Părinții au avut o viață și trebuie să-i accept așa cum sunt ei, să-i iubesc și să nu-i judec. Să nu judec pe nimeni, asta am învățat”, a povestit Alina Pușcău, în emisiunea "Ferma. Orășeni vs. Săteni", scrie ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel