Vaslui, accident mortal pe DN15D
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Poliția Română
Poliția Română
Un bărbat în vârstă de 66 de ani din comuna Ştefan cel Mare a fost accidentat mortal, sâmbătă dimineaţă, în timp ce se deplasa pe DN 15D. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, el se deplasa pe partea carosabilă a drumului şi a fost acroşat de o autoutilitară condusă de un şofer de 64 de ani. 

"Apelul telefonic la numărul de urgenţă 112 a fost efectuat chiar de conducătorul auto, care a anunţat că a lovit un pieton care circula în aceeaşi direcţie, din Negreşti spre Vaslui, chiar pe banda de rulare. Un echipaj medical deplasat la faţa locului a constatat decesul bărbatului. Conducătorul auto avea permisul de conducere valabil şi, în urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel