Data publicării:

Vasile Viorel: Cioacă poate fi condamnat şi în lipsa cadavrului Elodiei

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Chestorul Vasile Viorel, cel care a coordonat în ultimul timp ancheta în cazul uciderii Elodiei Ghinescu, a declarat că polițistul Cristian Cioacă poate fi condamnat și în lipsa unui cadavru. În plus, Cioaca are viață grea la închisoare. Se teme de colegii lui de la Colibași, detinuți condamnați definitiv.

“Nu este obligatorie existenţa unui cadavru pentru condamnarea unui suspect”, a declarat Vasile Viorel la RTV.

 Chestorul, care s-a ocupat de cazul Cioacă, a explicat cum s-a ajuns ca poliţistul să îşi omoare soţia ş I ce s-a întâmplat ulterior.

 “Cu două zile înainte de incident, Cioacă a văzut nişte poze care confirmau relaţia extraconjugală a Elodiei. El avea bănuieli, însă abia atunci s-au confirmat”, a explicat chestorul Vasile Viorel.

 Când a început să fie urmărit penal pentru fapta sa, Cioacă a indus anchetatorii pe mai multe piste false, susţine chestorul. “Cioacă a încercat să îi încurce pe anchetatori. Le-a spus că Elodia a plecat din ţară. Interpolul a căutat-o în 190 de ţări şi nu a găsit nimic”, a explicat Vasile Viorel.

 De asemenea, Cioacă le-a spus anchetatorilor că sângele descoperit în locuinţa sa este al Elodiei, însă ar proveni de la un avort, nu de la o crimă. “Nu există avort cu sânge împrăştiat pe pereţi, e o diferenţă între sângele care se scurge şi sângele care ţâşneşte”, a explicat chestorul Vasile Viorel.

 Totuşi, nu toată lumea este de accord cu chestorul Viorel, unii poliţişti spunând că nu există crimă fără cadavru. Practic, dacă anchetatorii nu găsesc rămăşiţele Elodiei, Cioacă ar trebui eliberat după 180 de zile petrecute în arest preventiv, acesta fiind termenul legal, susţine o parte a Poliţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel