Urmărește emisiunea live
Vasile Marica, președintele SED LEX, invitatul zilei, la DCNews
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vasile Marica, la DCNews
Vasile Marica, la DCNews
Liderul Sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, vine astăzi la DCNews.

Invitat al lui Bogdan Chirieac, liderul de sindicat vine astăzi, 14 februarie 2022, în studiourile DCNews. Emisiunea cu Vasile Marica, președintele Sed Lex, va fi transmisă LIVE, de la ora 12:00, pe dcnews.ro și la DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Sunt mai multe discuții importante, în aceste zile, în spațiul public, legate de pensii, salarii, facturi. Sunt așteptări de la Guvern, însă, conform informațiilor care ajung în spațiul public, în continuare, sunt neînțelegeri între PSD și PNL. 

Citește și: Cîțu, despre reducerea CAS și reducerea TVA. Încă 300 de lei în buzunarele românilor cu salariu mediu. Măsura, pregătită pentru iulie 2022

Cea mai mare problemă în prezent este criza energiei. Se vorbește despre reducerea TVA în energie. PNL vrea 5%, în timp ce PSD susține că trebuie venit și cu alte măsuri, care ar urma să fie aplicate din aprilie 2022. Până atunci, rămâne deschisă discuția despre pensii, în contextul reformei stabilite în PNRR, precum și cea cu privire la salarii, în contextul inflației ce ar urma să ajungă la două cifre, conform BNR.

Citește și: BNR anunță o inflație de 11,2% în aprilie-iunie, cu procente nemaivăzute din 2004. Adrian Câciu, prima reacție 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel