Vasile Blaga îl dă în judecată pe Gelu Vişan
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Președintele PDL, Vasile Blaga, îl va da în judecată pe fostul pedelist Gelu Vişan, acuzându-l de calomnie.  Parlamentarul de Dolj a afirmat la România TV că preşedintele PDL ar controla o firmă prin care s-ar derula bani negri către oamenii politici, în condițiile în care Blaga afirmă că nu are nicio acţiune la firma respectivă.

"Gelu Vişan aduce prejudicii grave de imagine spunând o serie de minciuni. În primul rând, spunea că m-aş fi întâlnit cu domnul Sârbu la Cornu. Eu am fost o singură dată la Cornu acum vreo şapte ani la domnul Guşe. Nu m-am întâlnit vreodată cu unii lideri ai PSD. În al doilea rând a zis că eu sunt în spatele unei firme care are contracte de deszăpezire în Dolj. Vorbeşte tâmpenii. Nu am nicio acţiune la firma respectivă", a declarat, joi, Vasile Blaga la România TV.

"Domnia sa e extrem de supărat că nu se mai regăseşte pe listele noastre şi încearcă să justifice trecerea la Partidul Poporului. Nu l-a dorit organizaţia. Vorbeşte doar prostii şi acuze fără niciun Dumnezeu. Asta l-a adus în situaţia de a nu mai candida. Nu-i cer bani, dar instanţa să-l oblige să nu mai spună minciuni. O să vorbesc cu un avocat şi în zilele viitoare îl voi da în judecată. Sunt probe suficiente".

 Deputatul Gelu Vişan a lansat, miercuri seara, la România TV, un atac fără precedent la adresa greilor din PDL. Vişan i-a acuzat pe Vasile Blaga şi pe Radu Berceanu că patronează mafia banilor publici. Fostul deputat PDL a făcut dezvăluiri despre cum funcţionează sistemul contractelor oferite cu dedicaţie la ordinele liderilor politici. Miza acestor dezvăluiri o constituie banii folosiţi de partidele politice în campaniile electorale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel