Vasi Rădulescu, după un moment șocant din camera de gardă: Am avut o revelație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Vasi Rădulescu
Vasi Rădulescu
Vasi Rădulescu, medic, a povestit, pe Facebook, despre un moment care a avut loc în camera de gardă. Acesta consideră că este o lecție importantă de viață.

"Fază reală din camera de gardă. O lecție măreață pentru toți.

Aveam doi bărbați în UPU, pe paturi. Unul cu o artrită de haluce în contextul unei gute, celălalt cu o tensiune arterială crescută (izolat, nu era hipertensiv). Mă uit la buletinele lor. Ambii dețineau la comun 126 de veri (nu rude, anotimpuri).

Primul era consumator de alcool, sedentar, necompliant la un tratament pe care îl avea deja, mare fumător, posesor al unui stil de viață haotic. Arăta de peste 70 de ani, chiar dacă avea 55.

Al doilea făcuse sport și încă practica înotul, mersul pe bicicletă, plimbatul pe distanțe lungi. Îmi povestea că nu făcea excese alimentare, nu a fumat niciodată, consuma puțin vin din când în când, era activ, socializa și încă se ocupa de niște proiecte, la o televiziune. Arăta de 50 de ani, cu toate că avea 71.

Am stat și-am avut așa, o revelație. Am știut atunci cât de importante sunt lucrurile aparent simple de care unul dintre domni ținea cont iar celălalt le ignora cu desăvârșire.

Vă las pe voi să trageți concluziile aici", a scris Vasi Rădulescu pe rețeaua de socializare Facebook.

Vezi și: Vasi Rădulescu, listă în 30 de puncte pentru o viață mai bună


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel