Vanghelion, petrecere la Romexpo cu artiști de talie mondială
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vanghelion
vanghelion

Petrecere-surpriză în noaptea de Revelion, la pavilionul central al Romexpo, organizată de primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie. Printre soliștii care vor urca pe scenă la Vanghelion, se vor număra și artiştii de talie mondială Anastacia şi David Bisbal.

Anastacia este o cântăreţă şi compozitoare din Statele Unite care a avut succes cu melodiile sale în Europa, Australia, Noua Zeelandă, Asia, Africa de Sud şi America de Sud, primind mai multe discuri de platină chiar cu albumul de debut, intitulat "Not that Kind".

David Bisbal este un cântăreţ spaniol care a vândut mai mult de cinci milioane de discuri în Spania şi America.

În noaptea de 31 decembrie, începând cu ora 19.30, participanții la Vanghelion îi pot aplauda și pe artiștii români care vor cânta la Romexpo, printre aceştia numărându-se Horia Brenciu, Andreea Bănică, Connect R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar şi trupele Voltaj şi Direcţia 5. De asemenea, cei care îşi vor petrece noaptea dintre ani la Romexpo îi vor putea asculta pe artişti consacraţi de muzică populară românească.

La miezul nopții, amfitrionul petrecerii, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, le va oferi invitaţilor și un spectacol de artificii.

Până la ora 5.00 sau 6.00 în dimineața zilei de 1 ianuarie 2013, când se va auzi "Periniţa", cei care au preferat să petreacă Revelionul la Romexpo, se vor delecta cu un meniu tradiţional românesc, care va avea şi "inflexiun" din alte gastronomii, urmând a fi selecţionat din trei variante prezentate de către companiile de catering. Nu vor lipsi tortul festiv şi şampania de la miezul nopţii.

Un bilet la Revelionul organizat la Romexpo, unde sunt așteptate 6.500-6.600 de persoane, costă 100 de lei, iar petrecerea va fi transmisă în direct de postul B1Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel