Vanghelie: Anunţ oficial că o să fac Vanghelion!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
REVELION 2007 - INTEGRARE - ROMEXPO
REVELION 2007 - INTEGRARE - ROMEXPO

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a anunţat, miercuri, că la sfârşitul acestui an va organiza renumitul Vanghelion, la care în ultimii ani a renunţat din cauza crizei.

„Iniţial am vrut să nu fac, că e criză. Dar văd că nu e nicio criză, sunt numai crizaţi (ref. la membrii Guvernului - n.r.). Anunţ oficial că voi organiza Vanghelion“, a spus liderul PSD miercuri seara la Realitatea Tv.

Petrecerile sociale de Revelion organizate de Marian Vanghelie la Romexpo au devenit celebre de-a lungul anilor şi au primit numele de Vanghelion. În ultimii doi ani, din cauza crizei şi cu opoziţia făţişă a unora dintre colegii de partid, Vanghelie a renunţat să mai organizeze megapetrecerile de la Romexpo.

Vicepreşedintele PSD  a mai declarat că va rămâne „pe viaţă“ în formaţiunea politică pe care o reprezintă şi că, la alegerile locale din 2012, va candida pentru un nou mandat de primar al sectorului 5.  „Nu plec din PSD. Uitaţi-vă bine la mine! Am eu faţă de om pe care să-l ademenească alţii să plece?“, a spus Vanghelie, cu referire la eventualele oferte de a părăsi PSD în favoarea unui alt partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel