Urmărește emisiunea live
Vânătoare de comori. 10.000 de dolari, ascunşi într-o pădure. Cine îi găsește îi poate păstra
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Vânătoare de comori. 10.000 de dolari, ascunşi într-o pădure / Foto: Pixabay
Vânătoare de comori. 10.000 de dolari, ascunşi într-o pădure / Foto: Pixabay
10.000 de dolari au fost ascunşi într-o pădure, iar cine îi găsește îi poate păstra.

10.000 de dolari au fost ascunşi în pădurile din statul american Utah. Banii au fost puşi la bătaie de doi prieteni, sub forma unei “comori”, iar cei doi au dat startul vânătorii pe paginile de socializare, scrie abc7.

John Maxim și David Cline folosesc Instagram pentru a publica periodic indicii despre locul în care pot fi găsiți banii. Recent au restrâns aria de căutare la o suprafaţă de 160 de kilometri pătraţi, între două localităţi, al căror nume l-au făcut public. Actualizările au identificat-o undeva de-a lungul marginii de vest a Munților Stâncoși, cu multe ipoteze că se află în statul Utah.

Atât Maxim, cât și Cline s-au unit pentru a face o vânătoare de comori similară anul trecut, cu 5.000 de dolari ascunși. Atunci banii au fost găsiți în 4 zile. Bărbații spun că motivul pentru care au făcut vânătoarea este să aducă familiile împreună și să aducă o oarecare pozitivitate lumii. Prietenii au postat indicii pe paginile lor de socializare, dar spun că cei care se înscriu pe lista de e-mailuri pe site-ul lor, UtahTreasureHunts.com, vor primi sugestii suplimentare cu o zi mai devreme.

„V-am subestimat complet, băieți, data trecută. Ți-ai dat seama atât de repede, așa că de data aceasta o vom face puțin mai dificilă.”, a spus Maxim într-un videoclip, scrie New York Post.

„A fost haos”

Tinerii au dezvăluit drama despre vânătoarea de comori Forrest Fenn. Concursul de anul trecut a atras atât de mult turism în zonă încât traseele din jurul orașului Salt Lake City erau pline de hoți, potrivit câștigătorului de anul trecut. Cline a declarat pentru ABC4: „A fost haos”.

Totuși, organizatorii au spus că mai mulți părinți le-au mărturisit că copiii lor „s-au distrat atât de mult căutând ... chiar dacă nu au găsit nimic”. Proiectul cu finanțare privată a devenit atât de popular încât bărbații speră să înceapă strângerea de fonduri pentru vânătorile viitoare.

„Nu știu dacă soția mea mă va lăsa să îngrop continuu banii.”, a glumit Cline. Deși oamenii cer indicii suplimentare, organizatorii au menționat faptul că acestea vor fi împărtășite o dată pe săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel