”Van Damme de Bistra”, bătut cu ranga după ce a ”ciripit” la Poliție. Dosarul stă pe loc - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 „Van Damme de Bistra”, bătut cu ranga după ce a „ciripit” la Poliție. Dosarul stă pe loc  / Foto: Pixabay
„Van Damme de Bistra”, bătut cu ranga după ce a „ciripit” la Poliție. Dosarul stă pe loc / Foto: Pixabay
Un bărbat din Bistra ar fi fost bătut cu ranga după ce ar fi sunat la Poliție să reclame că într-un restaurant se organizează un eveniment.

”Van Damme de Bistra”, pe numele său Dorel R., ar fi fost bătut de niște bărbați cu cagule pe cap după ce ar fi sunat la Poliție să reclame că într-un restaurant se organizează un eveniment.

Potrivit Ziarul Unirea, bărbatul a sunat la 112 în data de 30 ianuarie 2021 pentru a semnala faptul că la o pensiune din localitate se desfășoară o petrecere privată, deși la momentul respectiv măsurile de prevenire și protecție impuse de statul român nu permiteau organizarea unui astfel de eveniment. În plus, localitatea era în carantină atunci. Polițiștii nu ar fi răspuns imediat solicitării, iar Dorel R. ar fi mers la secția de poliție arondată zonei. Ulterior, după insistențele bărbatului, o patrulă s-a deplasat la fața locului. Potrivit lui Dorel R., oamenii legii au întârziat să intervină pentru că pensiunea cu pricina este deținută de soția unui polițist din  Câmpeni, un oraș din apropiere de Bistra, ce ulterior evenimentului s-a pensionat fulgerător.

Polițiștii deplasați la fața locului au considerat că nu se încalcă nici o regulă, regulament ori lege și au plecat. La scurt timp de la plecarea polițiștilor doi bărbați cu cagule care aveau răngi în mâini au venit către autoturismul unde se aflau Dorel R. împreună cu o persoană de sex feminin, proprietara bunului mobil. Aceștia ar fi început să lovească cu răngile mașina, distrugând autoturismul și agresându-l fizic pe Dorel R.

De 9 luni dosarul stă pe loc

La nouă luni de la agresiune dosarul încă stă pe loc, acuză victima.

„Au mers alții mai repede la pușcărie pentru că au furat un kilogram de făină, legea i-a considerat un pericol pentru societate, dar când ataci omul cu ranga și dai dovadă de o violență extremă, ieșită din comun, dosarul este încă la faza de suspecți, așa este când faci parte din gașca „corectă” – durează mai puțin să concepi și să naști un copil decât să fi acuzat pentru că ai atentat la viața unui om. Se aplică OMERTA, este ușor de înțeles de ce, tocmai de aceea am să fac publice absolut toate aspectele, fiindcă astfel de situații nu sunt singulare în România, aceste găști de interes ce protejează infractori este necesar să dispară, iar în fața legii să fim toți egali.”, a declarat Dorel R. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel