Data actualizării:
Data publicării:

Valérie Cioloș cântă ”O, ce veste minunată” VIDEO. Dacian Cioloș: Primiți cu colinda?/ ”O cântare minunată”, ”o voce angelică”, primele reacții

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Liderul USR, Dacian Cioloș, a distribuit un video cu soția sa. 

Valérie Ciolos-Villemin cântă ”O, ce veste minunată” în filmarea publicată pe Youtube și distribuită de liderul USR, Dacian Cioloș. El i-a întrebat pe internauți ”În Ajun de Crăciun, primiți cu colinda?”. Vezi AICI foto. 

Youtube video image

Dacian Cioloș a avut numai reacții pozitive în comentarii: ”Foarte frumos... Mulțumim! O voce angelică! Sărbători Fericite cu bucurie și armonie!”, ”Foarte frumos! Sărbători fericite!”, ”Crăciun cu pace și sănătate vă doresc!”, ”O cântare minunată, felicitări! Crăciun fericit întregii familii!”, ”Superbă interpretare !!! Felicitări și Sărbători cu bine”, ”Vă doresc din suflet să ajungeți președintele României! Vă stimez și apreciez. Crăciun fericit!!”, ”Cu drag, frumos colind, Crăciun fericit!”, ”Ce voce frumoasă! Crăciun fericit să aveți!”. Comentariile au continuat și continuă în acest mod, încă din primele minute ale postării. 

Printre cei care au reacționat, s-a numărat și actrița Oana Pellea, care i-a răspuns liderului USR, într-un comentariu: ”Crăciun fericit!”. De asemenea, Mihaela Mirosu, teoreticiană feministă și activistă pentru drepturilor omului, a reacționat: ”Am ascultat-o cu mare drag!”. 

De 21 de ani împreună

Dacian Cioloș și Valérie Ciolos-Villemin sunt căsătoriți de 21 de ani. Anul trecut, când s-au împlinit 20 de ani de la căsătorie, Valérie Cioloş-Villemin a publicat o imagine de la nuntă, din urmă cu 21 de ani deja, alături de care transmitea: 

"Astăzi am 20 de ani. 20 de ani de când mi-am unit destinul cu Dacian în biserica din Pericei-Sălaj, România, sub binecuvântarea preotului catolic Bernard Lachaise (bonne retraite Bernard!) venit din Franța cu corul "meu" și părintele ortodox Silviu Moca, acum trecut în veșnicie - Dumnezeu să te odihnească dragă Silviu.

20 de ani de dans prin câmpuri line și printre obstacolele vieții. Cred mai mult ca oricând în viziunea lui Saint-Exupery: "A iubi nu înseamnă a ne privi reciproc, înseamnă a privi împreună în aceeași direcție".

Mersi Dacian Cioloș pentru încredere, tot ce vezi în mine și această viață plină de sens și numeroase (atât de numeroase!) oportunități de autodepășire trăită alătură de tine". 

Vezi aici fotografia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel