Valentina Pelinel, despre viața pe care o are alături de Borcea: Ar fi multe de menționat... Momente dificile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Valentina Pelinel Page
Sursa foto: Facebook Valentina Pelinel Page
Valentina Pelinel nu se ferește să vorbească deschis despre povestea ei de dragoste cu Cristi Borcea. Vedeta a oferit mai multe detalii din viața lor. 

Valentin Pelinel a vorbit despre relaţia sa cu Cristi Borcea și modul în care preferă să aniverseze fiecar an de relaţie.

"Ar fi multe de menționat, dar cred că cel mai important este faptul că ne apreciem amândoi pentru ceea ce suntem și încrederea pe care o avem unul în celălalt. Am trecut împreună prin momente dificile, care ar fi putut distanța multe cupluri. Pe noi ne-au unit, ne-au adus aproape unul de altul, ne-au forjat o relație de prietenie și un parteneriat care stă la baza familiei noastre.  Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disiplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara, la cină, și dimineața, înainte să înceapă o zi plină. Iar la aniversări, de cele mai multe ori, Cristi îmi pregătește o surpriză", a spus Valentina Pelinel într-un interviu pentru ciao.ro.

Cât despre regretele pe care le are, vedeta a spus: "Nu cred în regrete, ci în alegeri care au avut alte rezultate decât cele anticipate. Nu mă las definită de o decizie, pentru că o pot schimba oricând și fiecare zi îți oferă o nouă oportunitate. Regretele nu sunt constructive și aparțin trecutului, iar eu prefer să trăiesc în prezent și să mă uit încrezătoare spre viitor".

Cum se menține în formă Valentina Pelinel

"Sunt adepta unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Echilibrul este cheia în toate, de aceea în vacanță nu țin cont de regulile obișnuite, din contra, îmi place să gust din bunătățile locului și să descoper feluri de mâncare inedite. Uneori se mai întâmplă să mă îngraș în vacanță, dar nu îmi fac griji, revin la sport și la alimentația potrivită imediat cum ajung acasă.

Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare, așa că nu văd de ce în vacanță nu aș aprecia ceea ce locul are de oferit. Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dieta corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice", a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel