Vâlcu: Ce e cu ADEVĂRAT EXPLOZIV în interviul dat de Negulescu, procurorul Portocală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Jurnalistul Val Vâlcu a spus ce este cu adevărat exploziv la interviul pe care l-a acordat Mircea Negulescu, fostul procuror cunoscut drept Portocală.

Mircea Negulescu a acordat un interviu maraton pentru Realitatea Plus, care a durat 14 ore, timp în care, uneori, își mângâia pisica. Jurnalistul Val Vâlcu a comentat acest subiect.

”Mă așteptam ca ilustrul absolvent al unei ilustre facultăți de la Universitatea Română de Științe și Arte “Gheorghe Cristea” din București să nu poată lega două vorbe atunci când nu mai folosește jargonul ”profesional” cu paradeli. Ne așteptam la așa ceva”, a spus Val Vâlcu. Portocală zice doar da, da la fiecare două fraze.

Locul în care s-a luat interviul, cu adevărat exploziv

”Dar ce mi se pare cu adevărat exploziv este locul în care s-a luat interviul. Adică în loc să fie în arest preventiv, așa cum au stat multă vreme victimele sale, este în confortul locuinței personale cu pisica în brațe”, a zis Val Vâlcu.

Așadar... din interviul dat de Portocală, până acum nu a explodat nimic, dar exploziv este locul... adică locuința proprie.

Reamintim că săptămâna trecută, pe 13 august, fostul procuror Mircea Negulescu a fost eliberat din arestul preventiv și a fost plasat sub control judiciar pentru următoarele două luni. Reținut pe 15 iulie, Negulescu s-a aflat în arest preventiv din data de 23 iulie, el fiind acuzat că a falsificat probe şi a constrâns şi corupt mai multe persoane să facă denunţuri şi declaraţii mincinoase în două dosare instrumentate pe vremea când era procuror la DNA Ploieşti, printre care şi dosarul „Tony Blair”, care îi vizează pe fostul deputat Sebastian Ghiţă şi fostul premier Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel