Val Vâlcu: Îmi e frică pentru George Simion
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Sursă foto: Facebook George Simion
Sursă foto: Facebook George Simion
Jurnalistul Val Vâlcu și-a exprimat îngrijorarea cu privire la riscurile pe care și le-a asumat George Simion.

Jurnalistul Val Vâlcu a fost invitat la Realitatea Plus, la emisiunea Culisele Statului Paralel, moderată de Anca Alexandrescu, unde a făcut câteva remarci privitoare la nunta lui George Simion:

„Ce să zic, mie îmi e frică pentru George Simion. Există o instituție necruțătoare, una numită Agenția Națională de Integritate (ANI) și alta care o ancheta pe Lia Olguța Vasilescu pentru că a obținut beneficiu în like-uri, pentru faptul că i-a rugat pe unii să văruiască centrul istoric al Craiovei.

CITEȘTE ȘI   -  Factură. Cât a costat, de exemplu, berea de la nunta lui Simion

A-ți organiza o nuntă pe banii altora... trebuie ca declarația de avere să cuprindă orice sumă. Chiar eram curios cât e brânza la Becali, pentru că, dacă i-a dat două tone, nu știu, o fi 10 lei kilogramul, acolo trebuie să scrie clar: Am primit de la George Becali un cadou în valoare de ... . / Am primit de la Ionescu 3 lăzi de bere.

Pe de altă parte, a fost o nuntă cu mii de invitați, mă rog, la Măciuca, dacă ne gândim, 1.700 sunt numai locuitorii, măciucarii, și nu cred că dacă trece circul prin sat nu te oprești la circ. Dacă a avut 2.000 de invitați, cu 1.000 de lei pe lună, că restul îi donează, cum a făcut așa ceva? Domnul Simion a spus: Mă ajută prietenii! E un lucru foarte frumos, dar apoi a declarat că va face 6 copii. Îl ajută prietenii și cu asta?“, a întrebat, amuzat, Val Vâlcu.

În cadrul aceleiași emisiuni, George Simion a trimis o factură pentru berea de la eveniment, despre care a spus că a fost plătită de nașul său din Marea Britanie iar valoare acesteia se ridica la suma de aproximativ 50.000 de lei.

CITEȘTE ȘI    -     ANAF-ul, cu ochii pe ”brânza” lui Simion. Chirieac: Da` fix de darul de la nuntă v-ați legat? Din cauza acestor ipocriți, vor strânge mult electoral

Nunta lui George Simion, între eveniment personal și miting politic. Ciuvică: Dacă s-a uitat lumea, nu înseamnă că şi votează

Analistul Politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au vorbit despre nunta lui George Simion, liderul AUR, eveniment care a avut loc weekendul trecut. Deși inițial s-a anunțat că la nuntă vor veni aproximativ 10.000 de oameni, se pare că în realitate au venit mult mai puțini. În acest context, Chirieac și Ciuvică au discutat despre impactul politic pe care ar putea să îl aibă nunta lui George Simion, prin scoaterea din anonimat a partidului AUR.

"Apropo de nunta lui George Simion. Ați urmărit-o, ați participat?", l-a întrebat Bogdan Chirieac pe Mugur Ciuvică.

"Nu, nici de urmărit. M-am uitat un pic așa că era subiectul zilei", a răspuns Mugur Ciuvică.

"Și credeți că implicațiile politice vor fi profunde?", a întrebat Chirieac.

"Nu. Vor fi chiar superficiale, cred eu", a spus Ciuvică (citește AICI).

VEZI ȘI    -    EXCLUSIV  VIDEO: Nunta lui George Simion. Ce nu s-a văzut la TV, imagini din culise

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel