Val Vâlcu, după gestul lui George Simion din Parlament: ”Capra sare masa, iada sare casa!”. Paula Rusu: Poate o încasați că "pumnii lui minte nu are"
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Filmatul și bannerele în plenul Parlamentului, interzise. George Simion, sancționat
Filmatul și bannerele în plenul Parlamentului, interzise. George Simion, sancționat
Jurnalistul Val Vâlcu a atras atenția asupra situației de pe scena parlamentară din România. 

Jurnalistul Val Vâlcu a asemănat situația parlamentarilor cu proverbul ”Capra sare masa, iada sare casa”. El a subliniat: ”Când ai declarat legitime astfel de mijloace, s-a creat un precedent”. În acest sens, Val Vâlcu a amintit de live-urile parlamentarilor USR din Parlament, multe conflictuale, de la Iulian Bulai la Cosette Chichirău- și nu numai.

Aceeași Mărie, cu altă pălărie!

Astăzi, USR-ul bate iar palma cu AUR, după ce au votat împreună și la moțiunea de cenzură. Deși vor să se distanțeze ca viziune politică, cele două partide au, din câte vedem, multe puncte în comun. Acum, și unii, și alții, susțin LIVE-urile din Parlament, fără de care, spun ei (vezi AICI) moare Opoziția, ca și când opoziția politică s-ar fi născut odată cu rețelele sociale. Prin gesturile făcute și susținute, fie că vor, fie că nu, legitimează AUR, partidul care, în ciuda unor derapaje semnalate în spațiul public, rămâne fără sancțiuni semnificative în timp ce- se pare - crește în favorabilitate, cel puțin în sondaje. 

George Simion, elevul din ultima bancă. ”Pumnii lui minte nu are”

Pe de altă parte, dincolo de momentul grav și serios din Parlament, jurnalista Paula Rusu îl aseamănă pe liderul AUR, George Simion, cu elevul fără prea multă minte, din ultima bancă, acel elev care deranja toată clasa și avea o atitudine urâtă față de colegi și față de situația în care se afla. 

”Îl țineți minte pe elevul ăla care stătea în ultima banca, îl ciupea pe cel din fața lui, arunca cu bile de hârtie boțită în colegii de pe rândul opus, vorbea neîntrebat, deranja toată clasa și, dacă îi atrăgea vreun coleg atenția, îl scuipa și îl amenința cu bătaia? E George Simion. Și nu e deloc distractiv. ... și dacă mai comentați, poate o încasați că "pumnii lui minte nu are", ca la galerie.” a scris ea, pe Facebook

Multe reacții au curs după gestul de ”cocoș” al lui George Simion din Parlament. Co-liderul AUR l-a făcut hoț pe ministrul Energiei și s-a apropiat amenințător de acesta. Virgil Popescu, prezent în Parlament după o moțiune simplă depusă împotriva sa, n-a mai revenit în ședința în care aceasta se dezbătea, în semn de protest, și a ales să depună și o plângere penală pe numele politicianului AUR. VEZI AICI mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel