Val de accidente în România. Șase răniți într-un accident cu 3 mașini, pe DN 1D. Trei morți și doi răniți în Sibiu - Video
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mai multe accidente grave s-au produs astăzi, 10 iunie, pe șoselele din România.

Şase persoane au fost rănite sâmbătă, într-un accident care s-a produs pe DN 1D, în judeţul Prahova, transmite Agerpres.

Potrivit ISU Prahova, în accidentul produs în comuna Fulga, pe DN1 D, la intersecţia cu Bărăitaru, au fost implicate trei maşini, în care se aflau 11 persoane, şase dintre ele, cu politraumatisme, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Dintre cele 6 victime, o femeie prezintă amputaţie de membru superior, iar un minor de 12 ani este în stare de inconştienţă. La faţa locului a intervenit și un elicopter SMURD. 

Trei oameni au murit într-un accident produs în județul Sibiu

Tot astăzi, trei persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite, în urma unui accident produs sâmbătă, pe DJ 106A, în judeţul Sibiu.  În acest accident au fost implicate două maşini.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Răşinari, la intersecţia cu DJ 106D, un bărbat în vârstă de 63 de ani a virat la stânga fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Răşinari spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 24 de ani, informează IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, în urma coliziunii, trei persoane decedat: cei doi conducători auto şi un pasager din primul autoturism, bărbat în vârstă de 50 de ani. Totoată, alți doi pasageri au fost răniți: un adolescent de 15 ani, din prima maşină, şi un bărbat în vârstă de 31 de ani, din cel de-al doilea autoturism.

În urma accidentului rutier dintre două autoturisme, 3 bărbaţi în vârstă de 24, 50 şi 63 prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, medicii prezenţi la faţa locului declarând decesul acestora. De asemenea, alte 2 persoane implicate în accident au fost grav rănite. Un minor în vârstă de 15 ani a suferit un stop cardio-respirator, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost transportat la CPU Luther, şi un bărbat de 31 de ani. Ambii au fost transportaţi la spital de echipajele SAJ, precizează ISU.

Bărbatul de 31 de ani a suferit traumatisme multiple de membre inferioare şi superioare, traumatism cranio-cerebral acut cu plagă, starea sa fiind relativ bună. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor care au dus la producerea acestui eveniment rutier. 

O femeie de 40 de ani a murit într-un accident produs în județul Galați

O femeie în vârstă de 40 de ani a murit, iar fiica acesteia de 14 ani a ajuns la spital, în urma unui accident care s-a produs sâmbătă pe DJ 240, pe raza localităţii Slobozia Blăneasa, comuna Negrileşti din judeţul Galaţi.

La data de 10 iunie, la ora 10,56, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 240, în interiorul localităţii Negrileşti, din judeţul Galaţi, a avut loc un accident rutier. Din verificările preliminare efectuate la faţa locului, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au stabilit faptul că o femeie, din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 240, în interiorul comunei Negrileşti, având direcţia de deplasare dinspre localitatea Ţigăneşti către Ghidigeni, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, precum şi din motive necunoscute la acest moment, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a rulat circa 200 de metri, după care a intrat în impact cu portiera lateral stânga faţă cu un stâlp de electricitate, aflat pe marginea străzii, precizează IPJ Galaţi.

În urma impactului, femeia a rămas încarcerată, fiind grav rănită şi în stare de inconştienţă. Pe bancheta din dreapta spate se afla fiica ei, o minoră în vârstă de 14 ani, care a suferit leziuni uşoare.

Au intervenit echipele de descarcerare de la ISU Galaţi care au extras persoana din autoturism şi imediat a fost preluată de echipajele SMURD care au efectuat manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat, fiind constatat decesul conducătoarei auto. Minora a fost preluată de elicopterul SMURD Galaţi şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă pentru Copii "Sfântul Ioan" pentru investigaţii medicale de specialitate. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor stabili împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier.

Accident grav și în Prahova

Un așt accident grav s-a produs sâmbătă pe DN 1 D. Cinci persoane au fost transportate la spital, o fetiţă fiind în stare gravă.

Conform datelor comunicate de către ISU Prahova, o femeie în vârstă de 42 de ani, care a suferit amputaţie de mână, fractură de picior şi traumatism cranio-cerebral, a fost preluată de ambulanţa de terapie intensivă mobilă pentru a fi dusă la Spitalul Floreasca. Totodată, o fetiţă care a fost grav rănită şi care este în stare de inconştientă a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Alte trei victime politraumatizate au fost transportate la UPU Ploieşti de către echipaje SMURD şi SAJ, arată sursa citată. În acest accident au fost implicate trei autovehicule.

Bărbat de 58 de ani, preluat de elicopterul SMURD, în urma unui accident de pe A 1

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, pasager într-un autoturism, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Capitală, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat pe A 1, la kilometrul 24, pe sensul de mers spre Bucureşti.

ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe A 1 Bucureşti - Piteşti, în urma producerii unui accident rutier la kilometrul 24, pe sensul de mers spre Capitală. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanţe SMURD şi SAJ. În sprijin, a fost solicitat elicopterul SMURD. Echipele de salvatori au constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism care a fost găsit în afara părţii carosabile, răsturnat parţial pe banda de urgenţă. Pasagerul, un bărbat în vârstă de 58 de ani, era încarcerat, fiind necesară folosirea accesoriilor de descarcerare pentru a putea fi extras în siguranţă. Bărbatul, conştient şi cooperant, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la un spital din Capitală, informează ISU Giurgiu.

Conducătoarea auto, în vârstă de 48 de ani, a refuzat transportul la spital. Oamenii legii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel