Vadim îi atacă în PE pe vânătorii de la Balc: "asasini"
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
vadim
vadim

Vânătoarea de la Balc a fost aspru criticată în Parlamentul European de către eurodeputatul Corneliu Vadim Tudor. Europarlamentarul consideră că "miliardarul în chiloți Ion Țiriac și măcelarii, cu pretenții de oameni de afaceri", veniți de peste hotare, pentru a participa la masacru, sunt "asasini" care transformă România în "frontiera sălbatică a Europei".

În opinia europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, de la oameni la animale, cu toții ar fi mai fericiți dacă miliardarul Ţiriac şi prietenii lui "s-ar împuşca între ei"

"În decurs de două zile, au fost împuşcaţi 240 de porci mistreţi, cu cele mai sofisticate şi mai performante arme. Glanda paranoică a miliardarului în chiloţi Ion Ţiriac e satisfăcută şi de participarea unor măcelari, cu pretenţii de oameni de afaceri, din Germania, Franţa, Elveţia, Italia, Austria, Spania – oameni fără Dumnezeu, care vin şi fac în România ceea ce nu li se permite în ţările lor. Prin astfel de asasini, România a devenit, din păcate, frontiera sălbatică a Europei. Eu cred că noi toţi – de la oameni la animale – am fi cu mult mai fericiţi dacă aceşti indivizi însetaţi de sînge s-ar împuşca între ei", a susţinut preşedintele PRM, citează NewsIn.

De altfel, eurodeputatul și-a anunțat încă de săptămâna trecută intenția de a vorbi la Bruxelles în legătură cu vânătoarea de la Balc, eveniment ajuns la cea de-a noua ediție, în cadrul căruia se întâlnesc zeci de bancheri, oameni de afaceri și politicieni din toată lumea.

”Mă gândesc serios să vorbesc în Parlamentul European să se implice structurile europene pentru a se aplica legislația continentală în domeniul mediului și a ecosistemului. E rușine, sunt un mare iubitor de animale și mi s-a crispat inima când am văzut că iar se face măcel și petrecere cu lăutari într-o țară în care nu are ce bea apă”, a anunțat, săptămâna trecută, Corneliu Vadim Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel