România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 13 aug, 18:29
Vaccinul "Sputnik V", dezvăluire halucinantă. De ȘASE ANI se lucrează la el: ASTA e povestea REALĂ, fără politică
Kirill Dmitriev, CEO al Fondului Suveran al Rusiei, a făcut o declarație șocantă despre vaccinul "Sputnik V".

Încă de la declanșarea pandemiei de COVID-19, a început și lupta mondială pentru descoperirea unui vaccin potrivit pentru a învinge virusul. Ei bine, în ultima vreme, vaccinul la care lucrează Rusia a luat amploare și a ridicat semne de întrebare. Rusia susține că lucrează de șase ani la acest vaccin și asta pentru că au studiat pe Ebola și Mers, virusuri apropiate de COVID-19.

Am avut norocul că noul coronavirus a fost foarte aproape de MERS, aveam aproape gata un vaccin pentru MERS. Vaccinul pentru MERS a fost uşor modificat pentru a fi eficient împotriva noului tip de coronavirus, acesta este povestea reală, fără politică. Rusia a fost întotdeauna în fruntea cercetării privind vaccinurile", a declarat Kirill Dmitriev, CEO al Fondului Suveran al Rusiei, RDIF, pentru CNBC.

Dmitriev a adăugat că "oamenii foarte sceptici nu vor avea acest vaccin şi le dorim mult noroc în dezvoltarea lor", a spus el.

Astfel, producţia vaccinului „Sputnik V” ar urma să înceapă în luna septembrie, iar instituția a anunțat că a primit deja cereri preliminare pentru peste 1 miliard de doze de vaccin din 20 de ţări.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro