Vaccinarea la domiciliu a bolnavilor cronici. Mădălina Hideg (ARGUMENT) spune care sunt piedicile
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Vaccinarea la domiciliu a bolnavilor cronici. Mădălina Hideg (ARGUMENT) spune care sunt piedicile   /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Vaccinarea la domiciliu a bolnavilor cronici. Mădălina Hideg (ARGUMENT) spune care sunt piedicile / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
La comanda DC Medical, institutul ARGUMENT a realizat un studiu cu privire la impactul pandemiei asupra bolnavilor cronici din România. În ceea ce privește vaccinarea la domiciliu, Mădălina Hideg a făcut mai multe precizări.

Mădălina Hideg a prezentat rezultatele sondajului ARGUMENT în ceea ce privește vaccinarea la domiciliu a bolnavilor cronici care nu se pot deplasa:

Dacă bolnavii cronici consideră că ar trebui să fie o prioritate vaccinarea la domiciliu, despre asta e vorba în această întrebare. Din nou, majoritatea celor intervievați consideră că ar trebui să fie prioritară deplasarea la locuința lor a personalului medical abilitat să îi vaccineze. Vorbim de 79% dintre cei pe care i-am interogat.

De asemenea, e vorba de persoane nedeplasabile care, altfel, ar putea avea acces doar într-un mod îngreunat la vaccinare. Atunci, da, cu siguranță că deplasarea la domiciliu e o soluție. Va mai dura până se va putea face efectiv acest lucru, deoarece știm că centrele de vaccinare nu sunt suficiente pentru cererile înregistrate în sistem și nici personalul, încă, nu este suficient“, a precizat Mădălina Hideg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel