Vaccin pentru Covid-19. Wiener: Pericolul dacă nu va fi gata rapid. VA DECUPA efectiv... - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Adrian Wiener, medic şi senator USR, ne-a dezvăluit unul dintre efectele pe care le poate avea coronavirusul, mai ales în situația în care nu se va descoperi un vaccin.

”Înțeleg și din zona celor care fac cercetare pentru descoperirea unui vaccin că lucrurile sunt complicate, că dealtfel până la ora asta, nu avem niciun vaccin pentru niciun coronavirus, iar acesta ar fi primul pentru care s-ar face un vaccin, pentru că particularitățile sunt destul de complicate”, a explicat pentru DC News, medicul Adrian Wiener.

Lumea, însă, își pune mari speranțe în apariția unui prim vaccin împotriva coronavirusului, mai ales că multe țări au demarat cercetările, folosind tehnologie de ultimă oră. Dr. Wiener ne-a precizat că s-au alocat foarte multe fonduri, iar companiile conlucrează, beneficiind și de o structură de comunicare facilă:

”Crește ritmul cercetării și poate că, totuși, vom beneficia de un vaccin. Eu cred că ar fi foarte trist să rămânem în inventarul ăsta al patologiei umane cu această boală și să nu reușim să o eradicăm. Pentru că ea va scădea abrubt speranța de viață a vârstei a treia. Va decupa, efectiv, speranța de viață a celor trecuți de 65 de ani”, a dezvăluit medicul Adrian Wiener, în interviul acordat DC News și DC News TV, pe care vă invităm să-l ascultați în continuare, pentru că sunt mult mai multe informații profesionale, legate de pandemia prin care trecem, pe care ni le-a spus:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel