Vacanţa de primăvară, prelungită. Gabriela Firea, semnal de alarmă: Copiii vor ajunge la bunici, adică cea mai vulnerabilă categorie
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Gabriela Firea
Sursă foto: Facebook Gabriela Firea
Gabriela Firea susține că prelungirea vacanței de primăvară a elevilor nu este o soluție viabilă pentru combaterea pandemiei.

"Părinții aveau dreptul la liber plătit sau un spor drept compensare, dacă nu puteau primi liber, în situația suspendării cursurilor! Pentru a nu mai plăti, Guvernul PNL-USR+ a luat decizia de a prelungi vacanța! Cum părinții nu vor mai primi liber sau bani pentru a plăti o bonă, spre exemplu, copiii vor ajunge la bunici, adică cea mai vulnerabilă categorie, în fața virusului. Cam atât de cinici pot să fie cei de la Guvern!", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că astăzi Ministerul Educației a anunțat modificarea structurii anului școlar în curs. Astfel, s-a decis ca vacanța de primăvară a elevilor să fie prelungită cu 2 săptămâni, între 2 aprilie și 4 mai. Evaluarea Națională va avea loc după Bacalaureat, în perioada 5-8 iulie.

VEZI ȘI: Se schimbă structura anului școlar. Vacanță de trei săptămâni în aprilie-mai 2021. Cîmpeanu: Perioada cea mai critică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel