Vacanță de 3000 de lire, într-o "celulă de închisoare". Ce răspuns a primit când s-a plâns de condiții
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
britanica
britanica

O britanică a petrecut, împreună cu logodnicul său, o vacanță de coșmar în valoare de 3.000 de lire, în Mexic. Când s-a plâns de condițiile de cazare, britanica a primit un răspuns cel puțin revoltător: "Tacă-ți gura cu plângerile tale.(...). Cei de la hotel ne-au spus că este o femeie ușoară.". 

"Când am ajuns la hotel, camera nu semăna de niciun fel cu cea care apărea pe reclama de pe site-ul Thomson. Nu era în niciun caz cea la care mă aşteptam la preţul pe care îl plătisem", a declarat Gemma Fish pentru Daily Mail.

Femeia a decis să plătească în plus pentru o cameră premium, dar nici aceasta nu era confortabilă. "Ca să fiu sinceră, semăna mai mult cu o celulă a unei închisori decât cu o cameră de 3.000 de lire sterline. A fost cumplit. Nu-mi venea să cred că ne puteau face asta", a precizat Gemma Fish.

Britanica a contactat imediat operatorul de turism Thomson, prin intermediul căruia şi-a rezervat sejurul și au fost mutați într-o cameră mai bună, dar care nu se ridica la nivelul costului.

La o lună după ce Gemma Fish s-a întors din vacanţă, a primit pe mail o serie de mesaje de la o persoană care se recomanda membră a echipei de custom service a operatorului de turism Thomson. "Gemma, tu chiar crezi că ne pasă? Pentru că nu ne pasă, aşa că să-ţi tacă gura cu plângerile tale şi fă o rezervare la Thomas Cook altă dată pentru că nu vrem să ne fii clientă. Hotelul ne-a spus că eşti o femeie ușoară", scria într-unul din mailurile primite de britanică.

Thomson şi-a cerut scuze pentru email-urile primite de Gemma Fish. A susținut că un angajat a intrat pe mai multe conturi interne ale companiei şi le-a trimis mesaje "inadecvate" clienţilor.

Britanica a primit două vouchere, cu o sumă cumulată de 250 de lire.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel