Vacanţă cu bani puţini! Începe programul Litoralul pentru toți
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Litoralul pentru toți debutează în acest weekend cu tarife începând chiar şi de la 52 de lei! 

Cei care doresc să ajungă la mare vara aceasta se pot folosi de programul social Litoralul pentru toți. Federația Patronatelor din Turismul Românesc a anunțat lansarea unei noi ediții a programului social „Litoralul pentru toți” în perioada 22 mai – 18 iunie, prin care turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile autohtone de la Marea Neagră cu tarife ce pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoană, prețurile fiind cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. „Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, dar turiștii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program”, informează FPTR.

În stațiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele.

În stațiunea Venus, tarife pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoană, preț ce include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele.

Programul „Litoralul pentru Toți” se află la ediția cu numărul 42 și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Detaliile privind hotelurile incluse în programul “Litoralul pentru Toți” sunt disponibile pe site-ul www.fptr.ro.

Litoralul pentru toţi se desfăşoară, în acest an, în perioada 22 mai – 18 iunie 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel