Vacanță Bali. Ce să nu faceți niciodată dacă nu vreți să fiți deportați. Isprava a doi turiști, învățătură de minte pentru ceilalți. VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Doi youtuberi riscă să fie expulzați din Bali, după ce au făcut o glumă neinspirată.

Doi youtuberi ar putea fi expulzați din Bali, după ce au realizat un videoclip controversat, în care au ironizat regulile locale privind purtarea măștilor de protecție, scrie CNN.  pentru gluma lor neinspirată, Josh Paler Lin și Leia Se s-au ales cu pașapoartele confiscate de guvernul local și riscă să fie forțați să părăsească Indonezia. 

Videoclipul, care a fost postat pe 22 aprilie, a devenit viral. Lin a ajuns să aibă 3,4 milioane de abonați pe YouTube. În filmare se Leia Se încearcă să intre într-un magazin alimentar, dar este dată afară pentru că nu purta mască de protecție. Apoi, Lin îi pictează o mască falsă pe față, iar tânăra reușește să intre în magazin. În Indonezia, străinii care nu poartă măști de protecție riscă sancțiuni dure. La prima încălcare, oamenii sunt amendați, iar la cea de-a doua pot fi deportați.

Lin este din Taiwan, dar locuiește în Statele Unite, în timp ce Se are cetățenie rusă, potrivit unei anunț făcut de poliție. Cei doi au șters între timp videoclipul de pe Youtube. Pe 24 aprilie, Lin a încărcat uo nouă filmare pe Instagram, unde el și avocatul lor își cer scuze pentru faptă.

 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Josh Paler Lin (@joshpalerlin)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel