USR și-a anunțat președintele la 1 noaptea. Chichirău, primul mesaj pentru Barna
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
La 1 noaptea, USR își anunța președintele în urma votului online a nouă mii de membri din 16.000, asta după alegeri cu scandal și acuzații grave, chiar de fraudă. 

Dan Barna a câștigat, Cosette Chichirău a pierdut. Astăzi, la ora 15:00, cea care l-a criticat dur pe Dan Barna a reacționat pe Facebook în urma înfrângerii. 

”Le mulțumesc colegilor și echipei care mi-au acordat încrederea în alegerile interne pentru funcția de președinte USR. A fost o muncă extraordinară, am adus cu toții idei valoroase în dezbaterea internă și am propus măsuri constructive pentru a îmbunătăți partidul. Împreună, vom continua să luptăm pentru lucrurile în care credem: o democrație autentică, în care noi toți contăm, unitate prin proiecte comune și politici publice dezvoltate pe baze solide. Îl felicit pe Dan Barna și îi urez succes în alegerile prezidențiale. Dincolo de lucrurile care ne despart, sunt unele mai importante care ne apropie. Vrem să facem România bine. Avem multă treabă de făcut și e nevoie de fiecare dintre noi.” a scris Cosette Chichirău, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel