Data actualizării:
Data publicării:

USR-PLUS, e-mailuri cu îndemnuri la vot. Piperea: Sunt arătat cu degetul în mod preventiv

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
av Gheorghe Piperea
av Gheorghe Piperea
Avocatul Gheorghe Piperea a postat un mesaj, pe pagina sa de Facebook, în legătura cu e-mail-urile cu îndemnuri la vot ale USR-PLUS, pe care le-a primit în această campanie electorală. 

In ultimele doua saptamani am primit de la USR + Plus mai multe e-mail-uri cu indemnuri la vot. Cica "suntem" multi, chiar foarte multi, ca sa mai zic, chiar milioane, si ca duminica tre' sa vin la alegeri, ca sunt cele mai importante alegeri ale generatiei "noastre".

Mi se fixeaza si sarcina de a vorbi cu rude, prieteni, vecini, ca sa ii conving sa vina la vot. Ba, mai mult, sunt aratat cu degetul in mod preventiv - daca nu vin la vot duminica, voi fi blamat de "ai mei" ca am stat deoparte atunci cand as fi putut matura hotia din politica romaneasca. Frumos, ce sa zic. Mai ales ca mail-ul este semnat de ambii prezidenti ai celor doua partide din alianta 20-20. Dar de unde stiu acesti stimabili adresa mea personala de e-mail? Intreb ca sa ma asigur ca nu voi fi chemat ca martor pentru frun proces de "fraudare" a alegerilor + a referendumului.

Ca organele sunt si inventive, si flexibile - azi sunt cu "dreapta", ieri au fost cu "stanga", maine s-ar putea sa fie cu suveranistii, cine stie... PS Voi merge la vot, dar am optiuni prea clare si consolidate ca sa fiu influentat de asemenea scrisorele ... a scris Gheorghe Piperea pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel