USL Iași contestă alianța între Tudor Ciuhodaru și Miron Cozma
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Echipa de campanie USL Iași constată alăturarea la ”pseudo” ”Alianța pentru Iași” a unor persoane cu un trecut și comportament discutabil, criticând astfel alianța încheiată între ”stetoscopul” medicului Tudor Ciuhodaru și ”bâta” lui Miron Cozma, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, echipa de campanie a USL Iași remarcă alianța încheiată între Tudor Ciuhodaru, candidat la Primăria Iași din partea ”Alianței pentru Iași” și controversatul personaj Miron Cozma.

”Cu această ocazie, dl. Tudor Ciuhodaru, distins cu premiul „traseistul anului” de către Alianța pentru o Românie Curată, are ocazia să filmeze, fără acceptul lor, noi pacienți, în cazul în care practicile dl. Miron Cozma vor fi puse în aplicare, la Iași, în ultimele zile de campanie electorală”, se arată în comunicat.

Exprimându-și speranța că ”prezența dl. Miron Cozma la Iași să nu aibă legătură cu statutul de centru universitar al orașului nostru și cu tradiționalele sale „relații” cu studenții”, echipa de campanie a USL trage un semnal de alarmă asupra alianței încheiată înrtre ”stetoscop” și ”bâtă”.

”Ieșenii au văzut că din așa-numita „Alianță pentru Iași”, care îl susține pe domnul Tudor Ciuhodaru în cursa pentru ocuparea locului 2, fac parte și persoane cu un trecut și comportament discutabile, dar nu își imaginau că vom asista la o alianță între stetoscop și bâtă”, conchide comunicatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel