"Uşi Deschise" la UNATC. Timp de două zile, oricine poate călca pragul celor două sedii ale universității
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook, UNATC
foto: Facebook, UNATC
Tinerii care vor să studieze teatru și film, dar nu numai, pot vizita la liber cele două sedii ale UNATC.

Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I. L. Caragiale" din Bucureşti se pregăteşte să găzduiască cea de-a XXV-a ediţie a evenimentului "Uşi Deschise". Între zilele de marţi și vineri, sediile instituţiei, situate pe Str. Matei Voievod nr. 75-77 și Str. Tudor Arghezi nr. 3b, devin puncte de întâlnire pentru cei pasionați de artă şi doritori să exploreze universul captivant al educației artistice.

Prin intermediul unui comunicat transmis Agerpres, UNATC invită pe toți cei interesaţi să experimenteze direct viaţa de student și să se alăture celei mai mari comunităţi artistice din România. Timp de patru zile pline de activități variate, cei dornici să-și contureze o carieră în domeniile teatral, cinematografic sau media au ocazia să participe la ateliere, cursuri, examene, spectacole de teatru, expoziții și proiecții de filme.

Ce poți studia la UNATC

Cu o ofertă educațională vastă, UNATC deschide larg porțile către domenii precum Teatru, Film, Cercetare, Actorie, Regie de Film și Teatru, Pedagogie, Păpuși și Marionete, Coregrafie, Scenografie, Teatrologie, Imagine de Film, Fotografie, Multimedia, Sunet, Montaj de Film, Scenaristică, Film documentar, Comunicare audiovizuală, Animație și Game Design, oferind o paletă variată de experiențe și tehnologii VR.

Participarea la eveniment este gratuită, iar programul complet poate fi consultat pe site-ul oficial al universității, www.unatc.ro și pe rețelele de socializare ale UNATC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel