Urmează o săptămână plină de evenimente importante. Daniela Simulescu: Zodia care nu se va simți în apele ei / video
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a oferit previziuni complete pentru zodia Berbec. 

Potrivit Danielei Simulescu, săptămâna următoare vor avea loc mai multe evenimente care pot influența diferit starea noastră. Unele dintre acestea ar putea aduce o atmosferă mai dulce și mai liniștită, în timp ce altele ar putea genera confuzie.

„Săptămâna viitoare sunt câteva evenimente care mie îmi plac. S-ar putea să ne facă mai dulci, mai blânzi, mai liniștiți, dar sunt și câteva care s-ar putea să ne aducă confuzie. Știți cum este, a venit vara, plecăm în vacanță, ne luăm concediu, lumea e mai relaxată, poate mai scade și intensitatea traficului.

Chiar de mâine astrele ne pregătesc două evenimente importante. Nu ne lasă să ne recuperăm după weekend pentru că Mercur și Venus intră în Rac. Momentan sunt în Gemeni, dar de mâine vor intra în Rac. Mercur e planeta comunicării și a gândirii, Venus e planeta iubirii și a plăcerilor.

Când acești doi aștri intră în semnul Racului, care este cel al emoțiilor, al stărilor, al atașamentului, al rădăcinilor, bineînțeles că, în perioada următoare, vom fi mai împăciuitori, mai drăguți, mai familiști, mai blânzi, mai liniștiți, dar câteodată și pe toane ca arhetipul Racului.", a spus Daniela Simulescu. 

 

Berbec/Ascendent în Berbec

„Să știi că urmează o perioadă de acalmie. Marte, guvernatorul tău, e în Taur, în casa a doua, și Soarele, Mercur și Venus în casa a patra.

Nu prea te vei simți în apele tale și poate că astrele s-au unit să se pună de acord, în perioada aceasta, să te mai pondereze, să te mai potolească, să te mai liniștească și să stai mai mult pe acasă, să nu ieși la soare foarte mult, că nu e întotdeauna atât de sănătos, să nu petreci timp cu oameni superficiali, ci mai degrabă cu oamenii foarte apropiați, să te mai uiți prin casă să vezi dacă mai trebuie să faci curățenie, să cumperi ceva, mai trebuie să repari ceva, să-ți mai suni părinții, rudele, să mai ieși la un eveniment cu ei, să te mai interesezi ce s-a mai întâmplat în familie.

Cred că vei fi și mai pragmatic. Nu-ți convine că nu ești așa în forță, cum ești de obicei, dar, din când în când să-ți recuperezi energia, să-ti încarci bateriile. E bună o perioadă din asta de liniște.", a spus Daniela Simulescu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel