Următoarea destinație a lui Tucker Carlson, după interviul cu Vladimir Putin
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Turul lui Tucker Carlson nu s-a încheiat.

După opt zile agitate în Moscova, pe care fostul prezentator de la Fox News a descris-o drept ”mult mai frumoasă decât orice oraș din țara mea”, el se va îndrepta curând către o altă parte a continentului: Serbia.

Acest lucru este confirmat de prim-ministrul sârb Ana Brnabić, care a împărțit scena cu Carlson la Summitul Mondial al Guvernelor din Dubai și a declarat că intenționează să viziteze țara ei la mijlocul anului.

”El știe multe despre Serbia și a spus că intenționează să vină în Serbia la mijlocul anului 2024 și că îl respectă extrem de mult președintele sârb Aleksandar Vučić. I-am spus că aștept cu nerăbdare să-l văd”, a spus Brnabić în această săptămână, conform POLITICO.

Prim-ministrul sârb a adăugat că l-a ”felicitat” pe Carlson pentru ”curajul său de a realiza un interviu cu adevărat fenomenal” cu președintele rus Vladimir Putin, sfidând ”cenzura”.

Interviul cu Vladimir Putin

Interacțiunea lui Carlson cu Putin, care a durat două ore și a avut loc în acest lună, a fost primul interviu acordat de președintele rus unui jurnalist occidental de la invazia în Ucraina din februarie 2022.

Comentatorul american a fost criticat pentru că nu l-a tras la răspundere pe Putin în privința problemelor precum atrocitățile Moscovei din Ucraina și reducerea la tăcere a opozanților liderului rus de către Kremlin.

Nu este prima dată când Carlson s-a apropiat de un lider european autoritar. În 2021 el a transmis emisiunea sa din Budapesta, intervievându-l pe premierul ungar Viktor Orbán și călătorind cu un elicopter militar pentru a inspecta un gard la graniță.

S-a întors în Budapesta în 2023, unde s-a întâlnit cu președintele sârb Vučić.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel