Urmărire ca-n filme, în Târgoviște. Un tânăr de 18 ani, prins făcând drifturi, a fugit de poliție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Un șofer, aflat la volanul unui autoturism BMW, a făcut un adevărat spectacol în parcarea unui magaizin din Târgoviște. 

Tânărul s-a trezit cu poliția pe cap după câteva drifturi în parcarea unui magazin din Târgoviște. Văzându-se încolțit, șoferul în vârstă de doar 18 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a apăsat pe accelerație, alegând să fugă de oamenii legii, potrivit incomod-media.ro. Polițiștii au pornit după el.

În cele din urmă, tânărul a pierdut controlul asupra volanului și intrat într-un autoturism parcat. Autovehiculul respectiv a fost proiectat în altă mașină staționată. Cursa nebunească s-a încheiat în gardul unui imobil de pe strada respectivă, asta după ce a fost proiectat în forță într-un stâlp de electricitate.

Din fericire, nu au existat victime, accidentul fiind soldat doar cu pagube materiale.  Șoferul, care avea o alcoolemie de 0, 47 mg /l alcool pur în aerul expirat, va răspunde în fața legii pentru faptele sale și va plăti și daunele produse.

Evenimentele rutiere nu mai contenesc

Un accident rutier, produs în această dimineaţa pe DN 6, s-a soldat cu decesul unei persoane în vârstă de 52 de ani şi rănirea altora două din autoturismul care s-a răsturnat în afara părţii carosabile, după ce a lovit un parapet metalic, la ieşirea din localitatea Leu, spre Craiova.

Conducătorul autoturismului în cauză, în vârstă de 52 de ani, şi pasagerul din spate, o femeie de 78 de ani au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, precizează IPJ Dolj într-un comunicat transmis Agerpres.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Atunci când starea lor va fi stabilă, cei doi vor fi audiați.

De asemenea, un polițist din Hunedoara a murit, vineri seară, 18 iunie, după ce maşina i-a fost zdrobită de un alt autoturism. Polițistul intrase pe contrasens și s-a izbit frontal de mașina cealaltă, scrie Mediafax. Accidentul s-a produs pe DN 76, în comuna Șoimuș, județul Hunedoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel