UPDATE: Miliardarul grec care a accidentat mortal un motociclist în Bulgaria a fost lăsat LIBER. Ce afaceri are în România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ce afaceri are în România miliardarul grec care a accidentat mortal un motociclist în Bulgaria / Foto: Captură video Realitatea Plus
Ce afaceri are în România miliardarul grec care a accidentat mortal un motociclist în Bulgaria / Foto: Captură video Realitatea Plus
Miliardarul grec care a accidentat mortal un om în Bulgaria și a venit în România pentru a-și repara mașina a fost lăsat liber. El ar avea mai multe afaceri în țara noastră.

UPDATE:

Miliardarul grec, acuzat că a lovit mortal un motociclist și apoi a fugit de la locul accidentului, venind în România pentru a-și repara mașina, a fost lăsat în libertate, transmite Realitatea Plus.

Bărbatul a fost plasat sub control judiciar. Instanța a luat în considerare faptul că bărbatul nu a avut până acum probleme cu legea, este un om de afaceri cunoscut și are vârsta înaintată: 68 de ani. El va trebui să meargă regulat la poliție și nu are voie să părăsească țara.

Știrea inițială:

Ies la iveală noi detalii despre miliardarul grec care a lovit mortal cu mașina un motociclist în Bulgaria și a fugit de la locul accidentului. Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, bărbatul deține hala de lângă Capitală unde a fost prins. Tot acolo, într-un service auto, a încercat să-și repare autoturismul pentru a șterge urmele faptei sale. Miliardarul a fost prins ieri de polițiști, a fost audiat de procuror ore bune, apoi și-a petrecut noaptea în Arestul Central. Astăzi, afaceristul va ajunge în fața magistraților pentru confirmarea mandatului european de arestare emis deja pe numele său.

Pe lângă acea hală din Ilfov, grecul ar avea și alte afaceri în România. Acesta ar avea trei firme: una în domeniul alimentar, alta în domeniul prelucrării lemnului și o a treia care este falimentară. Individul ar deține în România și mai multe clădiri și proprietăți pe care le închiriază. Aceleași surse spun că, în Grecia, bărbatul are mai multe plantații de măslini și ierburi aromatice.

Ce acuzații i se aduc bărbatului

Reamintim că un șofer grec a fost arestat în România după ce a lovit mortal cu mașina un motociclist. Accidentul s-a petrecut în Bulgaria, iar grecul a fugit de la locul accidentul, încercând ulterior să-și repare mașina chiar lângă Capitală, în Ilfov. Acesta a fost prins într-un imobil din Măgurele. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, are rezidență în țara noastră și a încercat să convingă angajații de la service să-i repare mașina fără autorizație.

Potrivit Realitatea Plus, bărbatul este miliardar și a ajuns în România cu un taxi. Se pare că după ce a accidentat mortal un motociclist vineri seară, în orașul Plevna din Bulgaria, acesta ar fi oprit o mașină, iar șoferul l-a ajutat să cheme o platformă pentru a-și transporta autoturismul în România. IPJ Ilfov a precizat că "în urma relaționării cu autoritățile din Bulgaria, acestea au emis la data de 3 august a.c. pe numele bărbatului, un mandat european de arestare, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului."

VEZI ȘI: Miliardar grec, arestat în România. Noi detalii din anchetă. Cum a venit în țara noastră după ce a accidentat mortal un motociclist în Bulgaria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel