Urmărește emisiunea live
UPDATE. Femeie ucisă de propriul fiu, externat de la Psihiatrie. Autorul a sunat la o televiziune și și-a anunțat fapta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay
O femeie a fost înjunghiată mortal de fiul ei, un bărbat de 39 de ani externat de la Psihiatrie. Printr-un apel la o televiziune din Iași, individul și-a anunțat fapta. 

UPDATE / BZI scrie că bărbatul a sunat la postul de televiziune Nașu TV şi a transmis că şi-a omorât propria mamă. Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut de producătoarea TV.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale şi poliţiştii, potrivit prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

„Un bărbat a sunat la Nașu TV și a spus că și-a omorât mama. Apelul la 112 a fost făcut de producătoarea TV și am trimis acolo echipaje și poliţia. Un nou mod de anunț al situațiilor de urgență!”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Daniel N. A., în vârstă de 39 de ani, şi-a omorât propria mamă, Elena A., tăindu-i gâtul chiar de ziua sa de naştere. Femeia a împlinit astăzi 72 de ani.

Crima a avut loc pe strada Cazangiilor, cartier Frumoasă, municipiul Iaşi. Bărbatul este cunoscut cu probleme psihice, fiind internat timp de 6 ani la Grajduri.

Știre inițială 

IPJ Iași a fost sesizat de către moderatoarea unui post de televiziune cu privire la faptul că, în timp ce se afla în emisiune, un bărbat a sunat în direct și a amenințat că o va ucide pe mama sa. 

Un echipaj medical a fost direcționat către locuința cu pricina. Femeia a fost găsită înjunghiată, cu o plagă în zona gâtului, inconștientă. 

În ciuda manevrelor de resuscitare, a fost constatat decesul, a transmis corespondentul Realitatea Plus Raluca Țicmeanu. 

„Autorul crimei era într-o altă cameră (...) A fost prins și internat în Secția de Psihiatrie a Spitalului de Neuropsihiatrie Socola, unde fusese externat de curând.”, a mai spus corespondentul Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel