Data publicării:

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa se pregătește să distribuie potențialul vaccin Covid-19

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Vaccinul anti Covid-19, atunci când va fi gata, va fi necesar să fie transportat în condiții speciale, spun specialiștii, iar pentru asta au început deja pregătirile. 

Aeroportul din Bruxelles accelerează pregătirile pentru a fi gata să primească și să livreze primele vaccinuri Covid-19, odată ce unul este aprobat pentru distribuție, a declarat aeroportul miercuri într-un comunicat, scrie CNN News

Un grup de lucru din cadrul diviziei cargo a aeroportului lucrează „pe deplin la pregătirea scenariilor” pentru importul și exportul diferitelor tipuri de vaccinuri într-un „mod sigur și eficient”, se arată în comunicat.

Grupul de lucru trece prin „toate scenariile pentru diferitele tipuri de vaccinuri, în strânsă consultare cu companiile farmaceutice cu care lucrează Aeroportul din Bruxelles. Fiecare tip de vaccin necesită o formă diferită de transport, ambalare și depozitare. Unele vaccinuri, de exemplu, trebuie să fie expediate pe gheață uscată, în timp ce altele vor cere refrigerare la obișnuitele 2-8 grade Celsius ", se spune în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel