Unul dintre amanţii Elenei Ceauşescu trăieşte, afirmă un fost colonel de securitate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
elena
elena

Elena Ceaușescu ar fi avut mai mulți amanți, iar unul dintre ei încă trăieşte, se află în închisoare, a dezvăluit la România TV, Dumitru Burlan, fost colonel de securitate.

"Unul dintre amanţi este o anumită persoană pe care o cunoştea foarte bine, foarte intim. Din păcate, la ora actuală îşi petrece un concediu mai lung în închisoare", a declarat Dumitru Burlan.

Persoana despre care colonelul nu a dorit să-i dezvăluie identitatea nu poate fi altcineva decât general Victor Atanasie Stănculescu, care execută în prezent o condamnare de 15 ani de închisoare pentru reprimarea Revoluției de la Timișoara. De asemenea, este cunoscută și scena din 22 Decembrie 1989, înainte de urcarea în elicopter a cuplului Ceaușescu, atunci când Elena i-ar fi rostit lui Stănculescu celebra frază: "Victoraş, ai grijă de copii!" Despre grija purtată copiilor  de către Stănculescu s-a văzut ulterior condamnării la moarte a cuplului Ceaușescu.

Dacă identitatea persoanei aflată în închisoare nu a vrut să o divulge, în   schimb, Dumitru Burlan, a confirmat bănuielile privind un alt amant al Elenei: Abraham Schechter, doctorul familiei Ceauşescu vreme de 17 ani.

 Ofiţerilor Securităţii nici prin gând nu le trecea să-l anunţe pe Nicolae Ceauşescu despre escapadele soţiei. "Niciun ofiţer nu-i spunea lu' tovarăşu "vezi că tovarăşa are o relaţie intimă cu doctorul sau cu generalul sau cu poştaşul". Păi eram chiar aşa de proşti? Noi eram ofiţeri, nu eram d-ăştia care să ducă vorba", a conchis Dumitru Burlan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel