UNTOLD 2019. Robbie Williams, promisiune pentru fanii din România
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Robbie Williams le-a transmis un mesaj fanilor UNTOLD și îi așteaptă la Cluj-Napoca. 

Starul internațional Robbie Williams le-a transmis un mesaj fanilor din România. Acesta va fi prezent în cadrul festivalului UNTOLD ce va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

„Salut, România, sunt Robbie Williams şi abia aştept să vă întâlnesc la Cluj-Napoca, la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Untold! Va fi show-ul vieţii voastre, ne vedem în august", a declarat Robbie Williams într-un mesaj video și postat de către organizatorii UNTOLD. 

Surprize pregătite de organizatorii UNTOLD

Organizatorii au pregătit pentru ediția din acest an surprize și experiențe pentru fanii festivalului care le vor depăși pe toate cele trăite până acum, în cele patru ediții de festival. Printre cele mai așteptate momente din acest an se numără super show-ul  lui Robbie Williams, show-ul unic Armin UNTOLD, mult așteptatul trio, 3 are Legend (Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike) dar și revenirea pe scena principală a lui Martin Garrix. Și David Guetta se reîntoarce la Cluj-Napoca pentru ediția aniversară a festivalului UNTOLD și promite un show incredibil.

Producția festivalului din acest an va fi una impresionantă, din toate punctele de vedere și o depășește cu dublu pe cea din anii precedenți. Scena principală va avea peste 1000 de mp de ecran led, iar decorul însumează peste 30 de camioane. Aceeași scenă, pe care vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai lumii va avea decor 3D și o deschidere de 90 de metri dar și multe alte suprize pregătite de organizatori care îi vor duce pe fanii festivalului într-o lume plină de magie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel