UNTOLD 2017. Vlad Lucan, The Motans, Lucia și La Familia, pe scenă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Festivalul UNTOLD adună sute de mii de oameni din toată țara la Cluj, pentru a urmări show-urile celor mai cool artiști ai momentului, DJ cunoscuți în toată lumea.

Festivalul UNTOLD adună sute de mii de oameni din toată țara la Cluj, pentru a urmări show-urile celor mai cool artiști ai momentului, DJ cunoscuți în toată lumea.

Artiștii Global Records vor fi prezenți și anul acesta. Vlad Lucan va deschide astăzi cea de-a doua zi de festival la Main Stage, iar Lucia va cânta la scena Forest, alături de Muse Quartet.

Vlad Lucan a lucrat cu INNA pentru “Diggy Down”, “Tot mai sus” – Guess Who și Marius Moga, “Manifest” – Guess Who, Lukone “Electronic Symphony”. În ceea ce privește producătorii și compozitorii cu care a colaborat – Thomas Troelsen, Sam Martin, Breyan Isaac, Bryn Christopher, Corey Chorus, Tom Aspaul.

Vlad Lucan a lansat piesa “Reverse” la Axtone, casa de discuri al lui Axwell, DJ care a fost ieri pe scena mare de la UNTOLD. 

Vlad Lucan - Reverse

https://soundcloud.com/axtonemusic/vlad-lucan-reverse-2

Vlad Lucan - Reverse

https://www.youtube.com/watch?v=xy9t9xq9oBM

 

Axtone este una dintre cele mai exclusiviste case de discuri de muzica dance din lume, fiecare dintre lansari fiind alese de Axwell personal.  “Reverse” a fost difuzata prima oara de catre Steve Angello (Swedish House Mafia) la BBC Radio 1 in emisiunea lui.

  

Productiile lui Vlad au fost sustinute de bloguri ca EDMSauce, EDM.com, WeRaveYou sau de canale de YouTube ca Proximity - https://www.youtube.com/watch?v=jcVfnfuFToY

 

Vlad Lucan a fost și la Main Stage la prima ediție Neversea.

 

Lucia este cunoscută publicului din România datorită single-ului “Silence”, dar și celor care au urmat “Me Over You”, “Yours”, “Make-up Song”. Povestea Luciei incepe in 2011, pe micul balcon din apartamentul parintilor ei, cu o chitara, o camera digitala si o puternica dorinta de a fi remarcata de trupa ei preferata de la noi – The MOOoD. Avea sa inregistreze un cover, nimic deosebit, fara efecte speciale, urmand sa-l publice pe pagina lor de Facebook. Ei aveau sa-l aprecieze si asta urma sa fie tot. Lucia nu avea sa se dea batuta, insa, așa ca la cateva luni distanta a mai facut o incercare, putin diferita; acelasi balcon, aceeasi camera, dar de data asta cu o clapa in loc de chitara. Urma sa inregistreze un cover dupa „Silence” si sa-l puna pe pagina lor de Facebook, iar lor avea sa le placa la nebunie, insistand sa filmeze un videoclip pentru el. Un clip cu nimic deosebit, fara efecte speciale, dar care avea sa devina viral in toata lumea strangand peste un milion de vizualizari in doar cateva luni.

[citeste si]


Au urmat un contract cu Global Records, noi piese si noi concerte, debutul live avand loc la editia din 2012 a SummerWell pe o scena amenajata special pentru ea. De atunci, cu fiecare concert si fiecare nou single, Lucia a lucrat pas cu pas la descoperirea propriului sau stil indie/pop si la punerea pe picioare a unui sound propriu.

 

La Familia va urca pe scena Alchemy de la UNTOLD duminică 6 august.

 

La 11 ani de la lansarea ultimului album lansat sub titulatura „La Familia”, trupa bucureșteană de hip-hop vine cu noul album "Codul bunelor maniere".

„La Familia” s-a format ca trupă în 1996. Cei doi membri  Dragoș „Puya” Gărdescu și Tudor Sișu, au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudine și stilul lor original de a face muzică.  

Albume ca „Nicăieri nu-i ca acasă”, „Bine ai venit în paradis” sau „Familiarizează-te” le-au adus aprecierea fanilor și criticilor de gen, „La Familia” devenind un punct de referință în Hip-Hop-ul românesc.   

 

The Motans vor urca pe scena Forest de la UNTOLD, duminică 6 august.

 

The Motans a luat nastere in Chisinau in septembrie 2015. Acest proiect a fost creat de Denis Roabes, cel care compune, scrie versuri. The Motans a aparut din necesitatea de a crea ceva special, din dorinta de a reda o muzica diferita care transmite emotii, stari. Denis face muzica din pasiune, nu are studii muzicale de specialitate, dar canta la chitara de peste 10 ani. Muzica The Motans se incadreaza in stilul muzical denumit de catre artist “rhythm and soul”. Single-ul “Versus” a fost imediat apreciat de oameni pe YouTube, iar colaborarea cu Delia pentru “Weekend” a fost pe locul 1 pe radio și televiziunile muzicale din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel