Universitatea Craiova a învins-o dramatic pe Petrolul Ploiești, în ultimul minut de joc
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Universitatea Craiova a învins-o dramatic pe Petrolul Ploiești, în ultimul minut de joc - Foto Agerpres
Universitatea Craiova a învins-o dramatic pe Petrolul Ploiești, în ultimul minut de joc - Foto Agerpres
Universitatea Craiova a învins-o dramatic pe Petrolul Ploieşti, cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii de fotbal. 

Universitatea a dominat jocul categoric şi şi-a creat câteva ocazii de gol, însă nu a reuşit să fructifice, jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi părând lenţi, neinspiraţi şi apăsaţi de situaţia din clasament în prima repriză. Petrolul nu a făcut altceva decât să se apere în prima repriză, dar după pauză a jucat mai curajos şi a reuşit să deschidă scorul prin nigerianul Christian Irobiso (58), în urma unui corner executat de Mario Bratu.

CS Universitatea a răsturnat tabela

Rădoi a efectuat mai multe schimbări în echipă şi Universitatea a izbutit egalarea în min. 76, când croatul Ante Roguljic (intrat pe teren în min. 70) a executat bine o lovitură liberă, portarul Octavian Vâlceanu a respins, dar Alexandru Cîmpanu a fost atent şi a şutat la colţul scurt.

Golul victoriei a fost marcat de brazilianul Rivaldinho, din plonjon, la centrarea lui Roguljic (90+2). Rivaldinho, introdus în min. 60, a înscris primul său gol în tricoul echipei craiovene.

La Universitatea a debutat în acest meci portarul lituanian Giedrius Arlauskis. Petrolul a suferit a cincea sa înfrângere consecutivă. Universitatea venea după două meciuri fără victorie (un egal şi un eşec).

Universitatea Craiova - FC Petrolul Ploieşti 2-1 (0-0), Stadion Ion Oblemenco - Craiova Au marcat: Alexandru Cîmpanu (76), Rivaldinho (90+2), respectiv Christian Irobiso (58). Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Marius Cristian Marchidanu (Brăila);

Al patrulea oficial: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti) Arbitru video: Bogdan Dumitrache (Bucureşti); arbitru asistent video: Stelian Slabu (Braşov) Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) - CCA, Ioan Mironaş (Piatra Neamţ) - LPF.

Citește și - Farul Constanța - 'U' Cluj. 'Marinarii' lui Hagi au ajuns la 5 victorii consecutive și se distanțează în fruntea Superligii

Farul Constanţa a învins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii de fotbal.  

Liderul a reuşit a cincea victorie consecutivă în campionat prin golurile marcate de Alexi Pitu (31) şi Andrei Artean (51). Farul, care nu a primit gol în ultimele trei partide, a bifat a zecea victorie în acest sezon şi a cincea consecutivă pe teren propriu. Universitatea venea după cinci meciuri fără înfrângere în Superligă, trei victorii şi două egaluri. 

Farul Constanța se află la 5 puncte față de locul secund.

FC Farul Constanţa - FC Universitatea Cluj 2-0 (1-0), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu Au marcat: Alexi Pitu (31), Andrei Artean (51). Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova);

Arbitri asistenţi: Adrian Popescu (Craiova), Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa/Prahova); al patrulea oficial: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova) Arbitru video: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitru asistent video: Gabriel Sabin Stroe (Piteşti) Observatori: Nicolae Marodin (Bucureşti) - CCA, Bogdan Buhuş (Bârlad) - LPF.

Citește și - Primii doi fotbaliști dați afară de Becali, după dezastrul cu Silkeborg: Facem o curăţenie generală! Nu mai au ce căuta la noi!

După FCSB - Silkeborg 0-5, Gigi Becali a declarat că va renunța la Denis Haruț (23 de ani) și Rachid Bouhenna (31), stoperii titulari din partida retur cu echipa daneză.

„Despre jucători ce să mai spun? Eu sunt nebun că am dat atâţia bani pe transferuri. Nu joacă nimic. Dar în curând o să facem o curăţenie generală. În primul rând, Bouhenna şi Haruţ nu mai au ce căuta la noi! O să plece cât de curând, amândoi! Şi nu doar ei. Păi, ţin jucători pe care îi plătesc cu salarii mari ca să ce? Să mă fac de râs prin Europa? Nu, tată. La revedere! Am investit atâţia bani în transferuri…”, a declarat Becali, conform Fanatik.

Becali susține că în iarna va urma o curățenie generală la FCSB:

„Nu ştiu ce o să facem mai departe. Dar o să plece mulţi în iarnă de la echipă. O să şi vând ce e de vândut şi asta e. La ora actuală nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve la FCSB. N-aţi văzut? Nicio diferenţă. A fost o bătaie de joc la adresa mea. Eu aşa ceva nu mai accept. Nu o să mai bag bani în transferuri pentru că nu sunt nebun”. Vezi articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel