Ungureanu: PNL și PSD, aceeași mizerie. Costache: Trăiți într-o mare teorie a conspirației
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Dispută surpriză la audierile pentru Ministerul Sănătății. 

Ministrul propus pentru Sănătate, Victor Costache, a avut, miercuri, în Comisiile de specialitate, o dispută cu deputatul USR Emanuel Ungureanu. 


Deputatul USR Emanuel Ungureanu i-a spus, ministrului propus la Sănătate, Victor Costache: ”Speram să nu deveniți politician. Sper ca v-ați convins în această perioadă că PNL și PSD sunt cam aceeași mizerie. (...) Sunt oameni care încearcă să profite de aceasta epidemie de coornavirus și ajung la dumneavoastră în birou. (...) O firmă care vinde roboți pentru a dezinfecta cu ozon suprafețele a fost introdusă la dumneavoastră în birou (...) daca ne puteți spune cum se cheamă firma. S-ar putea să fie doar o răutate a unor PNL-iști care dau în gât PSD-iști, că e balamuc”, arată Mediafax. 

Replica lui Costache

Victor Costache i-a răspuns: ”Nu vrem la Beciul Domnesc”, adăugând: ”Înțeleg că vine campania, dar să lăsăm sloganurile cu PNL și PSD în alt context. Mergem, lipim afișe dacă vreți... Referitor la întrebări, trăiți într-o mare teorie a conspirației. Prima întrebare este cu roboții. Lansarea Starwars a fost în decembrie, vă reamintesc. Suntem în această epidemie cu coronavirus, care a afectat și teritoriul nostru și într-adevăr că acum 2 săptămâni m-am întâlnit cu cineva care mi s-a prezentat ca om de științe american. A prezentat această soluție, care este deja achiziționată de numeroase spitale din România. Cred că a venit din exterior persoana respectivă. O să verific pe agendă (dinspre ce zonă a venit – n.r.)”, a spus Costache, conform sursei citate. 

Din sală, cei prezenți i-au strigat lui Emanuel Ungureanu că ”suntem la audieri, nu la anchetă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel