Unde se ascunde de ochii presei miliardarul Bill Gates, după divorțul de Melinda. VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Bill Gates
Sursă foto: Facebook Bill Gates
Bill Gates s-a ascuns de ochii presei și ai lumii, după divorțul de Melinda. 

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, s-a ascuns de ochii presei și ai lumii într-un complex rezidențial de lux. El are acolo o vilă în valoare de aproape 13 milioane de dolari.

Vila miliardarul în vârstă de 65 de ani se află în complexul The Vintage Club din apropierea Indian Wells, orășel din California, faimos pentru găzduirea anuală a turneului de tenis Masters 100 cu același nume. „Bill și-a dat seama clar că urmează divorțul de mult timp fiindcă se află acolo de aproximativ trei luni.”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Cofondatorul Microsoft a fost văzut săptămâna aceasta acolo alături de fiica sa în vârstă de 25 de ani, Jennifer Gates, și iubitul ei, Nayel Nassar, un milionar egiptean.

Taxă de aderare de 250.000 de dolari

„Este locul perfect în care Bill să se poată ascunde de oricine care vrea să-i pună întrebări despre divorț și pretinsele sale legături cu Epstein.”, a mai declarat sursa citată. 

Potrivit Forbes, Bill Gates și-a cumpărat vila cu șase dormitoare din cadrul The Vintage Club în anul 1999 cu prețul de 12,5 milioane de dolari. Complexul este descris ca fiind „unul dintre cele mai prestigioase și ultra-exclusive cluburi country private din Statele Unite”. Clubul  are o taxă de admitere de 250.000 de dolari. Tot acolo au locuințe și alți miliardari cunoscuți, printre care și  Charles Koch, magnatul Philip Anschutz sau Dennis Washington. Prețurile locuințelor variază de la 2,3 milioane de dolari la 20 de milioane de dolari. 

Miliardarul Bill Gates şi soţia sa, Melinda Gates, au anunţat la începutul săptămânii trecute într-o declaraţie comună, că au decis să divorțeze, după ce au trăit împreună timp de 27 de ani.

VEZI ȘI: Bill Gates și Melinda. Cum a început povestea lor de dragoste

Bill și Melinda Gates nu au divulgat motivele care au stat la baza deciziei de a divorța. Păreau fericiți, așa că multă lume se întreabă de ce totuși au decis să se despartă la această vârstă. Una dintre ipoteze este pur și simplu că oamenii își pot permite să se separe. Terapeuții susțin că tot mai multe cupluri decid să se despartă pentru că pot face acest lucru.

VEZI ȘI: Posibilele cauze ale divorțului cuplului Melinda și Bill Gates. De ce oamenii bogați se despart mai ușor și ce este "sindromul cuibului gol"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel