Data publicării:

Unde își va petrece Irinel Columbeanu sărbătorile de iarnă

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Inquam Photos / Cristi Vescan
Inquam Photos / Cristi Vescan
Va petrece Irinel Columbeanu Crăciunul la azil?

În perioada sărbătorilor de iarnă, românii își fac planuri de vacanță și se pregătesc pentru Crăciun și Revelion. Fostul milionar Irinel Columbeanu, cazat momentan la un azil de bătrâni, nu-și mai face planifică evenimentele ca odinioară. Conducerea azilului a informat că există un meniu special pentru toți cei care își vor petrecere sărbătorile acolo, însă nu se știe deocamdată dacă Irinel va sta la masă cu ceilalți sau va alege să meargă acasă la un prieten ori poate chiar în SUA.

Proprietarul azilului, Ioan Cassian, a dezvăluit că nu este la curent cu planurile precise ale lui Irinel pentru Crăciun și Revelion. Într-un interviu recent, acesta a spus că nu știe dacă fostul milionar va alege să rămână la azil sau va accepta invitația vreunui cunoscut: „De Sărbători, avem un meniu, ca la orice om de acasă, cu salată de boeuf, cu sarmale, de obicei vine și un cor, de copii, ca să le colinde bătrânilor. Nu știu ce va face Irinel Columbeanu de Sărbători, e alegerea dânsului. Pleacă atunci când dorește de aici și vine când dorește, cu o precizare, însă. Pacienții noștri trebuie să iasă din azil în prezența unei persoane, care îi reprezintă, și care răspunde pentru ei. Cine nu are pe cineva din familie este însoțit de un prieten. Nu vreau să dau amănunte, cum este în cazul lui Irinel Columbeanu”, a declarat Ion Cassian, potrivit viva.ro.

Mai trebuie spus că Irinel Columbeanu este supravegheat în permanență la azilul lui Cassian. Au fost montate camere video care îl monitorizează în fiecare secundă, iar în cazul în care i s-ar face rău se va interveni prompt astfel încât acesta să primească ajutor de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel