Urmărește emisiunea live
Unde i-ar fi plăcut mai mult lui Blaga să o vadă pe Udrea
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Liderul PDL, Vasile Blaga, a evitat, joi, la Călărași, să comenteze o eventuală plecare a mai multor membri democrat-liberali la Partidul Popular, însă, a avut și un reproș la adresa Elenei Udrea, întrebat fiind despre faptul că fostul ministru al Dezvoltării a afirmat că PDL este un partid mare cu aspirații mărunte.

"Îmi plăcea mult mai mult să o văd la votarea moţiunii simple, a ultimei (moţiuni - n.r.), în Parlament şi nu la Atena sau unde a fost", a răspuns Vasile Blaga, despre Elena Udrea, într-o conferinţă de presă organizată la Călăraşi, după ce conducerea PDL şi-a prezentat strategia pe agricultură.

Referitor la informaţiile apărute în ultima vreme potrivit cărora Elena Udrea şi alţi membri ai PDL ar pleca la Partidul Popular, Vasile Blaga a arătat că nu se pronunță asupra unor anumite ipoteze: "Când lucrurile se vor întâmpla, dacă se vor întâmpla, partidul fiţi convinşi că îşi va spune punctul de vedere", a precizat Blaga, citează Mediafax.

Întrebat dacă înfiinţarea Partidului Popular ar putea afecta PDL, liderul democrat-liberalilor a răspuns: "O să discut eu dacă plouă mâine?".

Vasile Blaga nu a dorit, de asemenea, nici să discute despre alte eventuale plecări din PDL, dar a ținut să menționeze că "în partid sunt oameni serioşi, sunt oameni maturi, fiecare îşi cunoaşte foarte bine parcursul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel