Unde a dispărut Sorin Grindeanu, pe modelul Klaus Iohannis. Care ”portar” îl ține în funcție. ”Face autostrăzi încontinuu”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Află ce s-a discutat în cadrul emisiunii ”Miercurea Neagră” despre situația în care se află ministrul Transporturilor.

În emisiunea Miercurea Neagră, a fost ca subiect de analiză dispariția ministrului de Transporturi, Sorin Grindeanu, și motivul pentru care dânsul mai este încă ministru.

„Nu știu cine îl ține, v-am spus cred că îl ține vreun portar de la SRI... cred eu că îl ține. De ținut cineva îl ține clar, dar v-a zis că el face autostrăzi încontinuu” a remarcat Mugur Ciuvică, preşedinte al Grupului de Investigaţii Politice.

Jurnalista Diana Tache a intervenit: „Este destul de bine disimulată treaba asta cu ținutul domnului Grindeanu, eu n-am garanții ca este vorba despre portarul de la SRI., pot avea garanții că e vorba de un portar dar nu știu de unde.”

„Bine, hai, o fi portar de la SIE.” a adăugat Ciuvică.

Ce face domnul Grindeanu?

„Vă spun eu! Am văzut în presă pe DC Business, a găurit podul de la Brăila. L-au dat în folosință astă vară, au apărut fisuri în structura de rezistență și cică umplu fisurile cu rășină. De la Ministerul Transporturilor, nu vrea să semneze certificatul de recepție” a explicat analistul politic Bogdan Chirieac.

„Pe domnul Grindeanu nu prea l-am mai văzut lângă domnul Ciolacu sau lângă cineva din guvernul din care face parte” a mai remarcat jurnalista Diana Tache.

„S-o fi dus și el după modelul lui Iohannis, s-o fi dus și el la... dar dacă stă mai mult, s-a dus la epilat, nu la tuns. Poate s-o fi dus la epilat la ministăreasa de la USR” a conchis, ironic, Mugur Ciuvică.

VEZI EMISIUNEA COMPLETA:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel